• 11ats.

    ka daryti, kad vaikas butu sotus?

    kai ji kankina diegliukai , tada jis sunkiai valgo, nervuojasi, paciulpia papa ir spjauna, vel jo iesko, duodu krutine, paciulpia ir vel nervuojasi. pamaniau, kad del to jog pilveli skauda jis toks nervuotas, bet pastebejau, kad paskutinemis dienomis taip daro ir kai gerai jauciasi. tikrai ne del to , kad butu sunku traukti pieneli, nes matau, kad bega net per krastus.. ka daryti? paskutine para ypac taip, bijau, kad nedavalgo kai sitaip.. mums du menesiukai, iki siol svoris augo labai gerai, buvo viena diena atsisakes kruties visai.. vis va atsiranda del maitinimo kokia beda. bet tai kaip man elgtis dabar? gal kam nors buvo panasi situacija, kad pienas bega, o jis nervuojasi ir blogai valgo.. padekite, mamytes.. :/

    ramuneRamuneleŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man identiškai tas pats būdavo, buvo net įkandęs savo dantenėlėm į spenelį,kad net kraujas bėgo, opo to puliavo, bet su laiku užgijo.

    Taip yra , o ypač su 2 mėn kūdikėliu. Ypač kai jis žinda, aktyvuojasi visas žarnynas, kankina plilvelio skausmai. Tai yra labai normalu, beveik visi tokie žvirbliukai praeina šį etapą. Turėkite kantrybės, ir tikrai nebijokite,kad jis nedavalgė. Duokite krūtį karts nuo karto, bent po kažkiek pienelio įtrauks. Vaikas tikrai nebus alkanas. VIeną dieną dėl patiriamo diskomforto suvalgys mažiau, o kitą dieną daugiau. Svarbiausia nesinervinti ;) Aš žindau savo vaiką lig šiol, jam jau 1,6 m.

    Pabuciuok

  2. 1

    Pabandyk nusitrauki pienuka ir maitink bet karts nuo karto ir kruti duok kad nepriprastu prie buteliuko. Man taip pat kartais buna kad neima nors tu ka. bet pirma duok kruti jei tik nevalgo tik tada is buteliuko bandyk maitint

    gsmusyte

  3. 1

    Vaikucius diegliukai kankina dazniausiai del netinkamo mamytes maisto, todel patarciau susiziureti, ka valgote. Atsisakykite visu rukytu, keptu, astriu, su daugybe prieskoniu bei pilva pucianciu maisto produktu. Gali buti, kad vaikutis kruties atsisako ir nedavalgo, nes pasikeicia pienuko skonis nuo jusu suvalgyto kazkokio produkto - pienuko skoni itin keicia svogunai, cesnakas, aitrieji pipirai.
    Jei vaikuti kankina pilvo diegliukai, galite pati pagerti kmynu arbatos.

    Isnykstanti

  4. 1

    taip, duodu vaistuku. o nosyte tikrai nebuna uzgulta, nei prispaudziu, ir isvalau visada.

    ramuneRamunele

  5. 1

    Gal mazylio nosite uzgulta ir kai valgo sunku kvepuoti del to pradeda nervuotis,jei pradesi nutraukineti pienuka ir maitinti is buteliuko,tai is vis neims kruties,nes atpras.Jeigu neskauda krutys tai bandykit vis duoti,vis tiek kazkiek pavalgo.ar duodat lasiukus nuo viduriu putimo?

    Tnijole

  6. 1

    Tik kantrybės ir jokio buteliuko bei mišinuko. Dažniau pakelk atsirūgti, pamasažuok pilvuką. Viskas po keleto savaičių praeis. Patikėk, tikrai. Čia tik virškinimo bėdelės, kurios greit baigsis. Migdyk šalia savęs, apsnūdęs geriau valgo, tau patogiau maitinti. galų gale, skambink mama-mamai savanorėms, palaikys morališkai, patars...

    marcipana

  7. 1

    mums 3 menesiai mano ir taip darydavo daba primaitinu misinuku tai dauk ramesne ir naktimis tik 2k valgo trbt sotesne nuo misinuko as pries misinukus bet kad kitaip neisejo svorio trukumas ir panasiai o db viskas baigia susitvarkyti:)ir krutine imdavo daznai pasizaidimui vietoj soske:)sekmes :)

    godute

  8. 1

    gal tikrai reikia nutraukt ir is buteliuko pabegint duot..

    ramuneRamunele

  9. 1

    mano menuo ir 6 d,tai traukiuos su pientraukiu irgi nenori iimt krutines bandyk traukt

    lijoka

  10. 1