• 7ats.

    pieno misineliai SOS

    sveikos mamos, na net nebezinau ka ir daryti :( baigiu visus misineliu rusys isbandyti neivienas netinka, nuo visu beria veiduka ir krutine. pediatrai nieko nesiulo, na siulo po 54 lt moketi uz misineli 4 dienom kur uztenka, bet as kaip esu vienisa mama tikrai neistengsiu issimoket uz misinelius. ar galima 3 menesiu kudikeliui jau duot skiesto parduotuves piena? pediatrai kai uzsiminiau pries karves piena. nebezinau ka ir daryti ir kaip reikes isgyventi.

    roxana8265Maitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    dabar tik perskaiciau - tai budami triju menesiu visus isbandet isskyrus belakt???? tai tikrai keiciat per greit misinius ir tokiu atveju netiks nei vienas, net ir specializuoti misniai - negalima taip daznai kaitaliot, nerasit tinkamo nei vieno nes nesugebesit atskrtt nuo kurio kas darosi kudikiui - ne robotas gi, organizmas prie kiekvieno naujo maistelio adaptuojas po truputi, o jus dar jautrinat ji... o kas cia per misinys 54lt, nes allery care kainuodavo bent jau anksciau 40, o "is ranku" 35lt uz 450g skardine???

    Anonimas

  2. 1

    neparaset kas kiek laiko keiciat misini nes itariu kad cia vienas tu variantu kai keiciat per daznai, organizmui nespejus adaptuotis ir tokiu atveju nerasit nei vieno misinio tinkamo... misini keisti galima ne dazniau nei kas 10 dienu - faktiskai kas 2-3 sav "oficialiai", nes tik per tiek laiko isnyksta paskutiniai pedsakai alergiju jei tai alergija baltymui ir tt. mes naudojom aptamil allergy care, ir tai beveik tris savaites adaptavomes su pilvo skausmais ir tada tik viskas pagerejo, bet jei jus keiciat misini kas kelias dienas tai nenuostabu kad nerandat tinkamo.

    Anonimas

  3. 1

    manyciau dar per mazas parduotuves pieneliui mus ir lb berdavo bet pagaliau radau tinkama pabandyk ta bellekat gal pades is karto nematysi ar tiko nes berimukas mum tai dingdavo po 3 dienu kokiu ir as sausa ta odyte ir berima patepu sebamed veido kremuku lb padeda pranykti jis toks riebokas vaistineje apie 12 lt kainuoja sekmes gal atrasi tinkama ir kantrybes suprantu tave nes pati vargau kol atitaikiau:)

    godute

  4. 1

    belakt ir beliko paskutinis misinis o tada tik anialerginis uz 54lt jei netiks, siandien kaip tik ji ir nusipirkau bet labai bijau kad isbers.

    roxana8265

  5. 1
  6. 1

    bandykit karvės pieneli duot ,bet karvės pieno nieks neskiedžia,jei jums per riebus pienas ,tai liesesni juk galit rinktis.bet jei jusu vaikas alergiškas mišinėliams ,tai maža tikimybė kad nuo karvės pieno jo nebers

    nežiniukė

  7. 1

    o belakt bandete?as ir daug isbandziau,bet mum tik sis padejo.na pazystu mamyciu kuriuos duoda parduotuves piena bet neskiedzia ir sveikas vaikutis auga

    ABMamyte