• 6ats.

    ar skaitote anstyvojo vaiko vystymosi psichologija?

    Sitas klausimas kilo is siame forume uzduodamu kai kuriu klausimu kaip ernesta3 klausimas "ozlige" ir t.t. Labai idomu pasidalinti patirtimi kaip kovojate su "sunkus du" (terrible two) sindromu, bet kartais aplamai kyla klausimas ar siu dienu jaunos mamos ka nors skaito apie ankstyvaji vaiko vystymasi?

    gertrudaSkaitymas ir literatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Esu paprasta mama.Aukleju savo vaika,kaip man atrodo geriausia.
    Ir tikrai nezinau,kuo pasireiskia tas"sunkus du" sindromas.
    Mano kudikio raida stebi specialistas,neturiu jokio pagrindo juo nepasitiket ir skaityt dar kazka papildomai.
    Aisku,cia tik mano nuomone.

    rimrem

  2. 2

    atsiprasau ne ernesta3, o zydrunci.. uzdave kalsima "ozlige" atsiprasau..

    gertruda

  3. 1

    ne nesidomiu,vadovaujuosi savo galva

    ervijota

  4. 1

    Pasiskaitinet tokia literatura apie vaikucio vystymasi megstu, nescia budama labai daug knygu perskaiciau, o dabar skaitau "Kaip ugdyti vaiko emocini intelekta", idomi knyga, radau nemazai geru patarimu. Tik daznai taip buna, kad perskaitai, bet aukleji vis tiek taip kaip iseina. Pastebiu, kad tokios knygos i nauda. Kai tiek informacijos i galva prisikemsu, tai kazkaip daug ramiau reaguoju i maziuko pykcius, negalavimus. Mokam sutarti abu graziuoju, tai kieme net kitos mamos stebisi, koks tas mano vaiko gerumas ( nors namie tai oij koks isdykes).

    Agne

  5. 1

    Kiekvienas vaikas yra individuoalus.Knygose parasyta viskas abstrakciai.Ne visiem vaikam tai galima priskirti. O jei visi vaiksciotu vienodi? nesamone.esu uz tai,kad kiekviena mama ismano apie tokius dalykus.Jauna ji ar sena.nereikia ir jokiu knygu.paskui prisiskaitai ir stogelis pavaziuoja.

    bantukas

  6. 1

    atsiprasau ne ernesta3, o zydrunci uzdave kalusima "ozlige", atsiprasau..

    gertruda