• 16ats.

    Spalvoti kontaktiniai lesiai

    Ar nesiojat kas nors spalvotus kontaktinius lesius,tiem kuriem nereikia akiniu,ta prasme be stiprumo tik ,kad pakeisti akiu spalva, as esu labai labai uzsikepus tamsiai rudu lesiu... :) mano plaukai tamsiai rudi su sviesiom sruogelem tai manau tamsios akys butu visai nieko,siaip naturali spalva zalia...
    gal is sios firmos kas bande http://www.optikospasaulis.lt/spalvoti-kontaktiniai-lesiai ? siandiena realiai apziurejau lesius siu dvieju spalvu ruda ir juoda? bet tie lesiai tai su tokiais juodais ir rudais bruksiukais ,na kaip ir pvz parodyta,as suabejojau ar jie gali visiskai pakeist spalva?nesimatytu man tu bruksiuku,sakau gal pro tarpiukus zalia matytus ir juoda :) ir nesigautu rudos akys :) ,cia reikia patarimo kas jau nesiojo.

    Milana69Grožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nors nesu bandzius nesioti kontaktiniu lesiu,bet manau gal ir neblogai pasikeist akiu spalva,idomiai turetu but,o del skirtingu spalvu akiu tai pazistu net viena mergina,pirma kart pamacius tai net nepatikejau,liepiau pasisukinet ar tikrai skiriasi,kad pamatyciau.dar esu girdejus,kad zmones turintys ne vienodas akiu spalvas buna labai laimingi:))))))))))))

    staponkute

  2. 4

    is prigimties skirtingu spalvu akys? pirma kart girdziu... sakes... na o tie akiu spalva keiciantys lesiai tai man begalo grazu,na nesakau visi,as asmeniskai labai noriu tamsiu akiu ,nes turiu sviesias :) nors kai bent jau kur nors eini ,i koki baliu i kluba ,na prie progos...tik va manajam berniukui nepatinka,jis tiksliau net neisivaizduoja kaip tai gali atrodyt :) nepripazysta svetimkuniu ,dar i aki.. :) :) :)
    na bet manau,kad vistiek pavys itikint ir pritars mano laikinam pasikeitimui :)

    Milana69

  3. 3

    aisku... man tai labai grazu tamsios akys... istiesu matyt norisi to ko neturi pats :) :) :)
    ir manau idomumo deliai vistik isbandysiu ar tinka man tamsios akys ar nea...

    Milana69

  4. 3

    labai noreciau pazaisti su lesiais. esu maciusi merginą turkio spalvos akimis, nors is karto supratau kad lesiai, bet negalejau atitraukti akiu is nuostabos. visada norisi tureti ko neturi, kaip ir brunetes nori pabuti blondinemis ir atvirksciai, taip ir del akiu. siulau pabandyti ir parasyti ar patiko

    vinipukas

  5. 3

    o man grazu,sau niekada netrauke keist spalva,bet faina,nenoresi gi visada issiimt galima.mano kaimynu mergaite viena akis ruda,kita melyna,tai noris kad lesi nesiotu,nes isivaizduoju kiek mokykloj is jos prisisaipo

    tuti

  6. 3

    as pati asmeniskai nesidomejau tokiais dalykais niekada, bet pas viena pazystama zalios akys ir ji isidejo lesius melynos spalvos, iskarto pastebejau tuos bruksniukus ir plius labai nemalonu buvo ziureti i akis, kazkokios kaip pas lele buvo. saltos, netikros, gal paprasciausiai, kad as buvau pripratus prie zaliu jos akiu:)

    vaida1983

  7. 2

    o kokie kazi geriausi spalvoti lesiai? kokios firmos?

    Milana69

  8. 2

    pas mane tamsiai rudos akys, pas suneli ir akytes dideles ir rudos.. as noreciau pasikeist akiu spalva, y zydra.. bet tada ir plaukus sruogelem pasisviesinciau :) aisku kaip pats turi rudas akis norisi zydru, ir atvirksciai..

    kristale

  9. 2

    teko mergina matyti,kuri turejo rudas akis,o buvo su melynomis.idomiai atrode,nes nebuvau isivaizdavusi jos ne rudomis akimis,man atrode,kad jos grozis ir slypi rudose akyse.

    gintarep

  10. 2

    Man labai grazu pasikeisti akiu spalva:)mano pacios tamsiai rudos akys ir visada norejau sviesiu akyciu:)trauke zydra spalva,zalia:)mielai apsikeisciau su tavim nuodeminga akiu spalvomis:D

    Doviliuke