• 9ats.

    man mazeja pienuko mergytei 4ta savaite eina kaip manot NAN misinukas tiks primaitinimui jai reiks greitu metu? NAN misinuka naudojom ligoninei damaitinimui kai tik gime. is ko spresti kad misinukas netinka ? skaiciau kad vaikas neramus tampa verkti pradeda ir t.t

    man mazeja pienuko mergytei 4ta savaite eina kaip manot NAN misinukas tiks primaitinimui jai reiks greitu metu? NAN misinuka naudojom ligoninei damaitinimui kai tik gime.
    is ko spresti kad misinukas netinka ? skaiciau kad vaikas neramus tampa verkti pradeda ir t.t

    torlitaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jeigu nebers, neatpylines daznai, tai bus viskas gerai.

    shirsyte

  2. 1

    Nu kam iskart tie misiniai? Siaubas, reklamuoja jau iskart gimusiems ligoninese, o va mamos ir tiki, kad cia butinas tas misinys. Jusu vaikui augimo suolis, kuo dazniau maitinsit, tuo daugiau atsiras pieno. Ir tokiu metu primaitint nereikia, keleta dienu vaikas tiesiog bus neramesnis, maziau bus pavalges, bet tokiu budu uzsisakys sau reikiama didesni pieno kieki ir jo jums prades gamintis uztektinai. Taip visiems tokio amziaus vaikams nutinka. Nefarsiruokit tuo negyvu ir nenaudingu misiniu tokio mazucio. Jusu vaikas yra zmogus, o ne verselis, todel jam labiausiai tinka jusu pienas, o ne karves pagrindu pagamintas misinys.

    Anonimas

  3. 1

    mes naudojam hipp ORANIC 1 EKOLOGISKAS. mes naudojom NAN bet neskanei gere. na o kaip pastebeti ar tinka, tai ar norei valgo, kad nebertu neketetu viduriukai. jei tau primaitinimui tai yra HIPP PRE misinukas skirtas butent primaitinimui.kaina ~17lt

    tuojmama

  4. 1

    tai jums pienuko krize dabar duok daznaiu maitink glausk ir tt,pagerk arbatos maitinanciai ir atsiras.as nors nutraukineju irgi ketvirta savaite isvis mazai buvo bet dabar susitvarke

    lijoka

  5. 0

    misinys ne iseitis. duok kuo daugiau savo kruti. gali zinok ir visa para isguleti su mazyle, bet po to bus pienelio, aisku jei tik ranku nenuleisi. linkiu daug kantrybes ir daug pienelio.
    o atpazinti tai paprasta: buna isberia, buna pilva pucia, kakis kieteja, atpylinejimai pastovus.

    Anonimas

  6. 0

    Ir beto, jeigu stengiesi kuo didesnius tarpus daryti tarp nusitraukinejimo, tai del to tau ir mazeja pieno!!! Nes tavo kunas supranta, jog vaikui pieno reikia reciau! Tai yra didele klaida! Paskaityk daugiau apie zindyma, nes tau ryskiai truksta informacijos. O kodel isvis nusitraukineji? Nusitraukdama piena, neistrauki gerai to paskutinio riebiausio pieno, nes pradinis yra liesesnis. O vaikui, kad jis pasisotintu, reikia gauti ir pradini liesesni, ir butinai galutini riebesni piena. Nenusitraukinek visai, maitink is kruties.

    Anonimas

  7. 0

    Nenusitraukinek to pieno, tai kaip tik jo gamyba gali mazinti, dek vaika prie kruties kad ir kas 10min. Paskirk sias dienas tik rupinimuisi vaiku, o ne savimi ar namais. Laikyk visada prie saves, gerk daug skysciu ir pienas niekur nedings. Pieno turi uztektinai, tik turi susireguliuoti jo paklausa ir pasiula. Viskas bus gerai, visiems vaikams tokie periodai buna. Paskaityk zindyk.lt, ten yra labai labai daug informacijos. O jeigu vaikas gime mazo svorio, tavo pienas dar labiau jam reikalingas, neatimk jo is kudikio! Misinukais vaikelio tikrai nesustiprinsi ir neapsaugosi taip nuo ligu, be to, jis nera toks maistingas. Taip kad skaityk kuo daugiau informacijos ir nepasiduok, nes jeigu jau pradesi primaitinti misinuku, tai tikrai pienas tau isvis dings, nedaryk tokios klaidos, kol to tikrai nereikia!

    Anonimas

  8. 0

    mes gimem labai maztes 2340kg todel mum svarbu buti pavalgiusioms ir kuo daugiau valgyti valgom kas 2 h sendien kas 1h beveik tai jai nusitraugdavau 140-160 sendien nusitraukiu vos ne vos 100-120 ir tai stengiuos kad nuo vieno iki kito nusitraukimo kuo daugiau laiko praeitu kad nusitraukti daugiau nes suvalgom 80-100 ;\\ sendien pirma tokia diena bet reikia juk ruostis viskam'.. ;\\

    torlita

  9. 0

    man kazkas panasaus buvo , dingo pienas , pirkau misinuka koki ligoninei dave , bet jis man kazko pastoviai verkdavo , nerami budavo , ir vos ne kas val valgydavo tai pasitariau su gydytoja tai ji pasake gali buti kad nuo jo neprivalgo tai pakeiciau y Aptamil ir dabar geriau :)

    Zasranyte