Atsakymai

  1. 5

    Aš prieš dvi savaites gimdžiau Mažylio gimdymo namuose. Tai galiu pasakyt, kad nesivežiau nei sau, nei mažylei jokių rūbelių. Kuo ramiausiai atbuvau su tais, kuriuos ten davė. Ir visai man jie patogūs buvo. Kam be reikalo savo drabuželius trinti. Juk ne madų demonstruot važiuojam. Nebent pačioj ligoninėj reikalauja savų drabužių.

    trejetukas

  2. 5

    aisku savo,nes kai duos kaip bulviu maise jausies :)
    pasiimk tokius su kuriais butu patogu maitinti vaika,su sagutem ,as turejau speciailiai kur yra maitinanciom su tokiom skylem sone,nu man jie nepatiko,nes prasiskiria ir lenda lauk pap... :) tai gryzus ir vadalojas jie kazkur spintoj daugiau ju ir nebeuzsidejau :) dar turejau paprastus ant sleikuciu isidejus tai jie man buvo zyyymiai patogesni :)

    Milana69

  3. 4

    as tai manyciau paprastus koki tau patogus yra tokius ir imk!

    cindy

  4. 3

    Manau,kad pirmomis dienomis geriau jau ligoninės naktinius mūvėti,ypač jei labai kraujuoji,netgi ir ligoninėje nepatarė savo vilkėti,sakė pasipuošti visada spėsi;-)Šiaip Naktinukus rinkis tokius,kad būtų patogu maitinti mažiuką,būna tokių su sagutėmis iki pilvo,tada atsisegi iki kiek tau reikia;-)

    debesėlis

  5. 3
  6. 3

    Vilniaus gimdymo namuose tai davė tokius ,,seksovus" naktinius.
    o šiaip savo irgi reikia turėti, nes po gimdymo maloniau savo rūbu apsirengti. Tik aišku geriau, vežtis medvilninius ir su tokia iškirpte, kad patogu būtų vaikutį pamaitinti

    Shoricel

  7. 2

    turejau savo paprastus ir patogius, kuriu visai nesutepiau gimdydama, todel man ir veliau ju pakako. Nenorejau per daug apsikrauti. O kad spec. naktiniai buna, net nezinojau...

    vinipukas

  8. 2

    aš buvau pasiėmusi savo, bet man jų neprireikė, man davė ligoninės marškinius, tokius baisius, bet seselės savo, kam tau savo tept, gi krauju ištepsi, tai ir vilkėjau tais baisiais:)))) o po gimdymo įšokau į savo;)

    pupa34

  9. 2

    Gimdžiau Vilniuje, Raudonajame kryžiuje, tai pirmiausia aprengė ligoninės marškiniais, trumpi, su didele iškirpte, bet visai nieko. Aišku, iš karto per gimdymą buvo ištepti, tai kai jau vežė į palatą, paklausė, ar turiu savo, tai ir persirengiau. Galėjo duoti ir ligoninės, ir tikrai, nieko jau labai baisiai jie neatrodo. Aišku, su savais maloniau. Aš ėmiau pižamą - kelnes ir marškinius su priekyje užsegamomis knopkėmis, tai buvo patogu atsisegti ir maitinti. Tikrai niekas nesakė, kad pižamos negalima. O chalatą iš karto savo turėjau.

    elegancija

  10. 2

    man patogiausi buvo su petneselem tai pora turejau:)

    erika1984