• 25ats.

    Patarkit ka padovanoti vyrui :)

    Jam bus 31. Jis yra automobiliu elektroncikas. Juvelyriniu dirbiniu nenesioja, kosmetikos turi daugiau nei as:) Drabuziai i spinta netelpa:) Irankiu nereikia. Visiskai nebezinau ka jam nupirkti.

    ErikaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    ispirk koki masaza SPA centre, ten ivairiausiu malonumu yra...
    atpaliduos po sunkiu darbu...o po to vakarui pati gali ka nors sugalvot zvakes,rozes ziedlapiai... sampanas...

    Milana69

  2. 4

    nu jooo... sunku su tom dovanom.. tavo vietoj gal uzsakyciau viezbutyje kambari, ant lovos pribarstyciau ziedlapiu :) yra dideles vonios viezbuciuose, isgertumet sampano vonioje :D manau tilptum i 500lt.. ir liktu vyras nustebintas

    kristale

  3. 3

    Hmmm...truputi priklauso ir nuo pinigu sumos, kurią ketini tam reikalui skirti. Kadangi automobilistas, tai pagalvojau, kad pasivažinėjimas kartingu galėtų būti jam smagu. Dar permastau visada apie visokius praktinius dalykus, kurių žmogus kartais neprisiruošia sau nusipirkti, pavyzdžiui, gera brangi piniginė.

    Iga

  4. 2

    pagalve, su jo vaikystes nuotrauka, pamatysit patiks ;0

    kristuliukas

  5. 2

    Oi kiek ideju!Mano vyro irgi gimtadienis arteja,ir as ka nors galesiu prisitaikyt:)))

    rimrem

  6. 2

    Gali padaryti staigmena. Jam uz akiu sukviesti visus jo draugus i tokia vieta, kur patogu butu pabaliavoti, arba i namus ir tyliai palaukti, kol vyras pareis namo, o tada jau rekti garsiai "siurprizas" :)))
    O padovanoti galima barzdaskute, pvz, naudingas ir ne pigus dalykas. Arba, jeigu vyras megsta ragauti alu, tai gali nupirkti alaus darymo masinele ( toks aparatas, kur pilasi salyklas ir t.t.), ji kainuoja apie 450 Lt.

    Agne

  7. 2

    manau nustebintum romantisku savaitgaliu dviem, o striptizo sokejos tikrai nereikia, nebent pati susoktum;))

    raimoskyte

  8. 2

    Skrydi oro balionu :) Visai neblogu dovanu galima rasti cia: http://www.laisvalaikiodovanos.lt/

    Zui

  9. 2

    Galima skrydi oro balionu ar kitu pramogu, kurias siulo Laisvalaikio dovanos. Tiesiog ju tinklalapyje pilna ju. Gal laikrodi koki gera rankini. Gal savaitgaliui isvyka i Druskininkus su visokiais masazais ir pan. Busite abu pamaloninti.

    jurc

  10. 2

    Sunku pasakyti, ką jam nupirkti, jei viskuom aptekęs :), o tu nebandei jo klausti, gal pasakytu, tada tau lengviau būtų, mano vyras svajoja apie kaljaną :))))))))))

    ernesta3