Atsakymai

  1. 4

    Buvo uzbrinke speneliai ir mazute negalejo istraukti pienuko, tai teko pirkti pientrauki. Pirkau Avento rankini vakumini , visai patiko ,nes pienuko turejau daug, keli rankeneles paspaudimai ir pilnas buteliukas .

    almyte7

  2. 3

    as naudojau rankini.. bet jis man visai nepadejo.. nieko neistraukdavo.. nors man to pientraukio nelabai reikejo bet rankinis tai tikrai ne pats geriausias variantas, geriausia vaakuminis..

    kristale

  3. 3

    Pirkau paprastą, rankinį pientraukį, bet panaudojau tik vieną ar du kartus, nors maitinu mažylę jau visus metus. Tikrai, rankomis daugiau ir geriau nutraukdavau, nei su pientraukiu. Aišku, gal elektrinis ir geresnis, lengviau naudoti, bet gali jo ir visai neprireikti, o pinigai..... tai jau nemaži bus sumokėti. Man labiau prireikė kaušelių-pieno surinkėjų į liemenėlę, tai pats pienukas pribėgdavo ir galėjau jį panaudoti, negu su vienkartiniais klotais, kuriuos dažnai tekdavo keisti. O kokiame mieste gyveni? Jeigu Vilniuje, galėčiau, esant reikalui ir tavo norui, rankinį pientraukį padovanoti")

    elegancija

  4. 3

    As naudojau vakumini pientrauki,bet nesidziaaugiau nes trukinejo speneliai ir labai skaudejo,aisku gydziau,bet....
    As uz tas mamytes ,kurios sake,kad is anksto neverta pirkti,jei prireiks ir nusipirksi :)))

    gudruute

  5. 3

    Visiškai sutinku su blankiniu,ligoninėje teko naudoti ir vieną ir kitą,jei pienelio mažai niekas nepadės,netgi su rankomis man daugiau prisitraukdavo nei su pientraukiais,patarčiau taip pat neskubėti su tokiais pirkiniais...

    debesėlis

  6. 2

    naudojau toki ir toki, rankinis geresnis zymiai, bet, kad va pienuko mazai turejau tai ir mazai tepasinaudojau, o naudojau chicco firmos :) neverta tau dbr pirktis

    Benikiux

  7. 2

    jei dar tik laukiesi, tai visiška nesąmonė pirk, gal tau jo net neprireiks, mano geriausias pientraukis, mano mažylė;)))) traukia jau 1 metukai laiko ir traukia kad ojojoi, nežnau kaip reiks atpratint;)))))
    o jei rimtai- neskubėk, kai pagimdysi, matysi tada reikia tau jo ar ne

    pupa34

  8. 2

    As su primityviausiu pientraukiu nusitraukinejau.Ir man labai patiko ir tiko.
    Esu girdejusi,kad ne visoms tinka tie vakuminiai...

    rimrem

  9. 2

    jei dar tik laukiesi patarciau nepirkt, nes gali ir neprireikti:) as taip suklydau tiek visko bereikalo prisipirkau, ko reikia vienai mamytei nebutinai reiks tau:) as buvau nusipirkusi avent rankini, bet be reikalo, naudojau tik pora kartu, o galejau tai atlikt su rankomis:))

    blankinis

  10. 1

    naudojau paprasta pompike

    ruta26