• 14ats.

    Ar dažnai artimiesiems pasakote kokie jie jums brangūs,kaip juos mylite?Kalbu, ne tik anpie antrą pusę ar vaikučius :)

    Kai pagalvoji,reikia branginti kiekvieną minutę praleistą su artimaisiais, džiaugtis jų šypsena,kad jie su mumis, nes nežinau kada gali netekti jų...

    NojukasSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tikrai per daug retai... noretusi ir tevams ir mociutems pasakyti kad myliu bet kazkaip nejauku ir net geda, nezinau kodel. niekad nemokejau rodyti itin siltu jausmu, manau jei mociutei pasakyciau myliu taip nei is sio nei is to tai kiltu emocijos, lietusi asaros ir kazin ar senam zmogui reikia tokiu isgyvenimu ir pasigaudenimu. kaip ir daugelis atsakiusiu, jausmus dazniau rodau poelgiais - skambuciu be priezasties, rupesciu ir demesiu. kaip sako ne zodziais, o darbais... :)

    arcita

  2. 3

    reiketu dazniau,deje tai darau tikrai retai,bet poelgiu tikrai parodau kad juos myliu

    ausra1234

  3. 2

    Sakau ne tiek daug kartu, kiek noretusi..

    Imbiere

  4. 2

    Pastoviai tai sakau savo mociutei kuri manes uzaugino vos ne kekviena diena pasakau kaip as ja myliu ir kokia ji nuostabi. (Nes su mama nelabai geri santykiai) pasakau tai savo vyrui ir vaikui.

    Justeee

  5. 2

    tiesa...as gal ir nesakau tiesiai,bet labai branginu artimus zmones,tiesiog parodau,kad jie man svarbus

    sandritute

  6. 2

    labai daznai yras vyrui ir vaikui

    ielvai

  7. 2

    ne tikrai to daznai, nepasakau,, esu labai jautrus zmogus,ir pasakyt mamai kad myliu ja tai tuoj apsiasaroju,,, reiktu pasistengti pradet daugiau rodyt demesi milimiems zmonesm,nes kai ju nebebus tada suprasi ko netekai,ir gailesies,

    Anonimas

  8. 2

    Labai retai zodziais tai sakom, daugiau demesiu, rupesciu ir poelgiais.

    Vita_321

  9. 2

    butinai reikia branginti, daznai savo mamai ir sesem su broliais pasakau kad juos myliu:) nes nezinai kas gali nutikti bet kuria minute ir poto griausies kad nespejei pasakyti kaip ta zmogu myli..

    Esta

  10. 2

    Labai retai.Visa musu seima-gimine,artimieji- be galo salti.Tai eina is kartos i karta.Savanaudiskumas,ego,pavydas..,tarsi iauge i musu seimos karta.Liudna,bet tokia realybe.As buvau ta "priestaraujanti",kur visa sirdim dalinau save,zodziais ypatingai,pasakyti,kaip man brangus artimieji..,kol neatsitrenkdavau simta kartu i siena-tada pavargau ir tapau tokia kaip ir jie.Daug didesnes silumos sulaukiu is draugu,pazistamu,bendradarbiu..,taip pat savojoje seimoje stengiuosi ta siluma puoseleti.Tiek zodziais,tiek darbais.

    geguziukas