• 10ats.

    po gimdymo praejo 1 m 5 men., maitinu ir nebuvo dar menesiniu, ar tai normalu?

    sveikutes ar yra jums taip buve? man jau po gimdymo praejo 1 m 5 men. ir dar maitinu... dar nei karto nebuvo menesiniu reguliariu.... kazkada gal pries kokius 9 men patepliojo ir pranyko ir pries kokius 3 men jau kraujavau normaliai. kelias dienas.... ir vel jokiu menesiniu ar cia tai normalu.... ar vertetu sunerimti ir kreiptis pas specialistus

    baliutavicProblemos po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as ir maitinau iki tokio laiko,bet kad sitaip kaip jums tai nebuvo.jos tik ateidavo nereguliariai bet kiekviena men.beje sirgti pradejau po 6men.kai pagimdziau.dabar nutraukus maitinima jos siek tiek susireguliavo:)bet gal kiekvienai skirtingai,gal stresu buna gal vaikas neramus ir esat pavargusi ir organizmas savaip reguoja.

    ausra1234

  2. 3

    zinoma normalu,tau gali nebuti net menesiniu visa laika,kol maitinsi..

    nade

  3. 2

    Tikrai normalu, nustosit maitint ir menesines susireguliuos...

    estrella181

  4. 2

    Kai nustosit maitinti tada manau vertetu nerimauti:-)

    Star_blue

  5. 2

    aciu labai... as jau buvau isigandysi kad kox persileidimas..... bet jei tai normalu tai td puiku:)

    baliutavic

  6. 2

    Sekasi Jums :), kad nėra mėnesinių. Kai nustosit žindyti, tikrai atsiras. Čia labai individualu, vienoms atsiranda labai greit, nepaisant žindymo, o kitoms - taip kaip Jums. Man visus tris kartus atsirado 10 mėnesį. Čia nuo organizmo priklauso.

    marcipana

  7. 2

    kiek esu girdejusi, tai kitoms menesiniu nebuna visa MP maitinimo laika. nepergyvenkite. nustosite maitinti MP, ir menesines atsiras.

    Yuki

  8. 1

    o gal ir vėl laukiatės?
    aš irgi maitinau ilgai, (o mažają dar lig šiol maitinu), po 10 mėn. atsirado mėnesinės, o kitą mėn. vėl nėra, nekreipiau dėmesio į tai, galvojau kad dėl to kad dar vis maitinu, bet po kelių mėn. nuėjau pas ginę, o ji sako nėštumas 3 mėn. šokas buvo didžiausias

    auvilė

  9. 1
  10. 0

    man mens atsirado po 1m6men. iki to laiko nieko nebuvo ivyke, kas butu panasu i mns.

    Rugsėja