• 11ats.

    kaip vaika ismokyti gerti is siaudelio

    sveikutes.... kaip vaika ismokyti gerti is siaudelio... vaikui pusantru metuku.... kaip yra tos sultytes su siaudeliu ir pan....

    baliutavic1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    ismoks ,,gi nera dar didelis vaikeliukas ,kad moketu..ne visi viska vienu laiku ismoksta.

    nade

  3. 1

    Labai sunku atsakyti, mano dukryte kazkaip savaime budama 1.2 metuku eme ir atsigere sultis su siaudeliu. Nemokiau ir nerodziau....taciau galima bandyti vaikui duoti gerti, siek tiek paspaudziant sulciu pakeli.

    Amorsita

  4. 1

    Leisti jam bandyti iš jo gerti , ir nebijoti,kad vaikui pirmieji bandymai gali būti nesėkmingi,kad jis visur aplink prilaistys ar žais su tuo šiaudeliu ne pagal paskirtį.

    Ir svarbiausia, su vaikui įsitraukti į bendrą žaidimą. T.y. jam parodyti kaip reikia gerti. Pradžioje galite ir pūsti orą per šiaudelį, tuomet skystis puodelyje burbuliuos. Vaikui pasidarys labai įdomu ir jis mėgins jus pamėgdžioti. Pamatysite kaip išmoks ne tik pūsti, bet ir traukti per šiaudelį gėrimą.

    Pabuciuok

  5. 1

    yra specialus buteliukai su silikoninais siaudeliais, drauges berniukas nuo 9 men gere, labai aptogus isimeti i tase nebega nes pasukus siudelis sulenda i vidu.mes irgi pirksim

    tuojmama

  6. 1

    mano ismoko pati is siaudelio gerti kai buvo netoli 2metu

    Pingvin

  7. 1

    Esu bandžiusi vaiką mokinti gerti iš šiaudelio, bet vis npavykdavo. Kai vaikui buvo 1m. ėjom į parduotuvę ir tik vėliau susigriebiau, kad nieko nepaėmiau jam atsigerti, tad pirkau sultis su šiaudeliu. Kažkaip neįtikėtinai, bet pats suprato ką reikia daryti. Labai gerai traukė. Tad manau, akd kai ateina laikas - pats vaikas viską išmoksta.

    Apela

  8. 1

    Vaikai gerti per siaudeli dazniausiai ismoksta patys, arba pamegdziodami kitus, anksciausiai nuo pusantru metuku amziaus.

    Yuki

  9. 1

    rodyti pavyzdi ir ismoks

    ruta26

  10. 1

    mano mazoji ir nemokejo,tai mokinau taip,, paspausdavau ta pakeli kad begtu per siaudeli,ir tuo momentu ji traukdavo kaip per buteliuka,,:) kitaip niekaip jai neiseidavo,na o dabar mum jau 2metukai,mokam jau viska:)pabandykit gal ismoks :)

    Anonimas