Atsakymai

  1. 5

    Mano sūneliui du metukai,jis labai judrus vaikas,niekada nepavargstantis,draugiškas ir kai nori būna be galo lipšnus,su charakteriu,norintis,kad viskas būtų pagal jį,bet susitarti įmanoma;-),reikalaujantis daug dėmesio,mėgsta būti giriamas...Mandagus,ačiū sako visur ir bet kada,tuo labai nustebindamas kitus žmones;-)

    debesėlis

  2. 3

    pas mane keturi.. tad 17-na nelabai laimingas vaikas, vis kazkas jam negerai.. va dabar i mokykla nenori, 12-linksma, muzikali, sokanti, na nuolatos energijos pilna, visur jos pilna namie, mokyklose, draugu buryje, 11-praktiskas, kazka darantis, nuolat kuriantis, meniskas, labai stropus visad viska padaro iki galo, na maze vos 5 metu, ta tai judri, labai sportiska, megsta buti berniuku, na mokytis deja patingi, nezinau kaip cia bus..

    gertruda

  3. 3

    judri, aktyvi, visko reikalaujanti nenuorama.

    mamyciuke

  4. 3

    Maniskiui 1.5 metu. O jis yra nenuspejamas. Siaip turi jau gera jumoro jausma issivystes, tai labai megsta kitus juokinti, visokias grimasas metyti, moka pameilikauti, buti labai geras ir mielas, akytem mirkt, sypsenele ismeta, apsikabina. Labai draugiskas, niekada is kitu vaikuciu neatimineja zaisliuku ir savu negaili, negina, nesimusa, megsta bendrauti, isejes i kiema tik ir iesko lialiu. O kita jo puse tai tokia, kad nesidomi maistu visai, oziukai islenda, kai ko nors neleidi, tada garsiai saukia, bando man ikasti ir t.t. nesugeba sutelkti demesio ilgesniam laikui ties vienu daiktu. Apibendrinus gerumo daugiau negu blogumo :)

    Agne

  5. 3

    1m. norisi tik teigiamai rasyti, kad geras, ramus, sukalbamas, su visais noriai bendraujantis, judrus, moka prajuokinti kitus, bet zinoma turi ir oziuku, kurie neseniai labai issriskejo, bet as tam nepriestarauju, nes vaikas taip pat turi tureti savo nuomone

    vinipukas

  6. 2

    Maniškiui 1metukai. Charakteriukas tai nekoks,vienu žodžiu viesulas. Vienintelė vieta kur jis būna ramus tai poliklinika arba prekybos centras.

    zydruncik

  7. 2

    Apibudinsiu savo 5 vaikus.9menesiu-aktyvus,draugiskas,neramus.9metu-labai judri,megstanti vadovauti,draugiska,smalsi,darbsti.
    12metu-praktiska,nuotaiku zmogus,rizikante,truputi prie tinginio,labai draugiska.21metu-draugiskas,plaukiantis pasroviui,prie tinginio.22metai
    labai kurybinga,megstanti padeti visiems,aktyvi,nuosirdi.

    vilem

  8. 2

    turiu du bernus(juokiuosi),pirmam 6metai,o antram 6men.sesiametis labai judrus ir paklusnus vaikas,ko paprasysi ta padarys,ir po miesta jam su manim patinka vaiksciot,po parduotuves,kavines,.galiu jau su juo beveik apie daug ka pakalbet,kad ir apie gyvenimo prasme.na o harakteris jo geras kaip as zinau jis bus labai geros sirdeles zmogus.na o mazius tai irgi dar mazas,labai judrus,viena minute juokiasi kita jau verkia.

    lijana2

  9. 2

    Maniškiui 8 mėn. Jis judrus, ramus, taikus, jeigu yra kompanija :-)

    Sagute

  10. 1