Atsakymai

  1. 2

    o kokia mityba pasirinkot ka valget ?

    sauluteee

  2. 2

    Man jau antra karta slapime randa cukraus. Kai rado pirma karta, liepe cukru ir desertus mazint. O kai rado antra karta uzdraude visai. Po 4sav ziures vel, jei vel ras, tada darys kraujo tyrima, aiskinsis ar nera diabeto. Bet cia UK tokia sistema, nuo lietuviskos siek tiek skiriasi...
    Bet ka as norejau parasyt - radau panarsius internete, kaip organizme, kraujyje sumazint cukraus kiek naturaliais budais - tai reikia valgyti daug svieziu kopustu, agurku, nesaldziu obuoliu, kriausiu, pupeles, zirneliai, burokeliai, svogunai, spinatai, salotos, citrusiniai vaisiai, braskes, melynes, graikiniai riezutai, neriebus pieno produktai. Valgyk ju kasdien, kiek imanoma svieziu, tokiu budu sumazinsi cukru kraujyje. Jokiu budu nevalgyk dziovintu vaisiu (pvz razinu), saldziu vaisiu - bananu, negerk saldziu sulciu ir aisku visokiu desertu, pyrageliu. Ir baltos duonos negalima. Cukraus, medaus ir arbata irgi nedek nei kiek.
    Tokiu budu sumazes cukrus ir nebus rizikos diabetui. Del vaikelio galima pasistengt ;)

    Vita_321

  3. 2
  4. 2
  5. 1

    Mano vyro sesei buvo. Po gimdymo praėjo, tik, yra didelė tikimybė, kad vyresniame amžiuje ji susirgs II tipo diabetu.

    marcipana

  6. 1

    nestumo metu buvo taip vadinama cukralige,o po dvieju menesiu po gimdimo dare pakartotina tyrima ir nebebuvo jos

    ABMamyte

  7. 1

    Darė gliukozės testą, bet nieko. Šiaip ribojau cukrų, iš vis, sako, kad balto cukraus nelabai galima nėščiosioms, jei labai norisi jį vartot, tai jau geriau rudą

    Ganešas

  8. 1
  9. 1

    man vieni tyrimai rode padidejusi cukraus kieki, bet tada apribojau cukraus kieki, kuri deduosi i kava ar arbata ir saldumynus ir kita menesi to padidejimo jau buvo nebelike nei zenklo :)

    Mistikute

  10. 1

    ta prasme, rade cukraus? gal turi omenyje cukralige kam itarinejo? man itarinejo, bet tai tik todel pasirodo, kad perdaug saldziu skanumynu valgiau, apmazinau ir susinormalizavo viskas.

    motomane