• 21ats.

    Isgirdau sen toki dalyka,gal kas zinote ar tai tiesa,kai issiimam ivairiu parduotuviu/vaistiniu nuolaidu korteles ir tarkim jas pametam,ar ismetam tai uztas prarastas korteles kaupiasi skolos pinigai,kuriuos kazkada reiks sumoket,gavus laiska. Ar tai tiesa?

    marinaaaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nemanau,kad tai tiesa..butu didziausia nesamone

    nade

  2. 2

    Nesu girdejusi apie tai :/

    Yuki

  3. 2

    Tokiu isduodamu korteliu galiojimo laikas yra ribotas.Todel praejus tam tikrai terminui, jos nebegalioja. O atnaujinamos tik asmeniskai pasirasiusio asmens, jei pageidauja ir toliau buti klientu.
    Be to ,kortele nera prirista tik prie vieno asmens,tad ja naudotis gali ir visa seima,ar kaimyne :) ,be isimties ir vagis, to nieks netikrina. kur ji,pas ka ji,pamesta,ar dulka ant lentynos namie.
    Be to jos lojalumo salygas gali keisti steigejas net nepasitares sutavimi :),kas tau gali but nebenaudinga.
    Apie kokias ir uz ka gali buti visais atvejais baudos?
    O jei jau paniskai bijai ka prarast,tai nieks tau netrukdo tiesiog pranest kad nebeturi korteles,koks tikslas slepti pradanginima?? :))
    Jos veikima blokuos ir tiek. Ka gali sekmingai padaryt ir pati ,savo korteles svetaines puslapyje,kur gali matyt ir sekt info,kas kur buvo perkama su ja,kas sukaupta,kiek gauta nuolaidu...
    Sios lojalumo korteles daugiau sugalvotos ne del jusu,kad jus taupytumete, o tiesiog perkant prekes su nuolaida,kurios itrauktos i lojalumo kortele, padeda sutaupyti milijonius mokescius pardavejams.Nes nuo siu prekiu valstybei nemokami mokesciai,yra atleiziami nuo ju. Jus sutaupot lita kita,o imone kelias desimtys litu nuo vieno produkto,taip nuplaudamos milijonus.

    Anonimas

  4. 2

    nu, dar kokių nesąmonių ištrauksit?

    Anonimas

  5. 1

    Tai jeigu turint kortele galima but skolingu kazkam,tai kam reikalingos tokios korteles?Ne,netiesa.

    grirute

  6. 1

    Ne tikrai ne, tik yra galimybė prarasti tose kortelėse sukauptus pinigėlius :)

    Juodrastuke

  7. 1
  8. 1

    Negirdejau tokio dalyko. Nesitiki, kad tai tiesa.

    Imbiere

  9. 1
  10. 1