Atsakymai

  1. 3

    Skubi kontracepcija, "isvalymas", abortas, spirale - tai absoliuciai tas pats. Moteris nuzudo savo kudiki. Tik priemones skirtingos.
    Spirale, ivardijama kaip kontraceptine priemone, taciau jos veikimo mechanizmas yra tik abortuojantis, ir moterys, vengdamos nestumo kontracepcijos, kaip mazesnio blogio, pagalba pacios to nezinodamos, zudo savo negimusius vaikus.

    Yuki

  2. 2

    turejau Mirena,man ji netiko,pratepliojo istisai du menesius

    ruta26

  3. 2

    Turiu Mirena, nors esu ne vyresne moteris, ir ateity palanuojam pagausejima :). Mirena pasirinkau butent del to, akd ji hormonine ir ji atlieka funkcija apsisaugojima pries apvaisinant, o varine atlieka "miniaborto" funkcija. Ir siaip geresni atsiliepimai, rekomendacijos Mirenai.

    reda83

  4. 2

    Yuki iš kur traukei,kad spiralės atlieka aborto vaidmenį? :) Spiralė tik neleidžia spermatozoidams patekti į gimdą ;)

    safyra

  5. 2

    Paprastą aliuminę kuri apsaugo mechaniškai, labai gerai, šiaip kitoms būna nuo jos pagausėja mėnesinės,bet man tik dar lengviau pasidarė, dar yra Mirena tai ji dvigubai brangesnė ir dar apsaugo ir mechaniškai ir skleidžia hormonus, o kam tie hormonai kai esi jauna? Tai va Mireną dedasi vyresnės moterys, nebenorinčios iš vis kada nors turėt vaikų, sako ir mėnesinių tada išvis beveik nebelieka :)

    safyra

  6. 2
  7. 2

    Neturiu jokios, geriu KT jau daug metu, ir neteko nusivilti. Ta spirale atlieka aborto vaidmeni, todel tokios ne uz ka niekada nesideciau...

    Yuki

  8. 2

    spirales pawadinima nezinau,bet netiko man ji,skausmai buwo.Antra kart nebesideciau.

    Mantuska

  9. 1

    Mirena neveikia, kaip paprastos spiralės - t.y. nenužudo apvaisinto kiaušinėlio, neleisdama jam įsitvirtinti, o neleidžia spermatozoidams praeiti pro gimdos kaklelį. Hormonai sutirština kaklelį saugančias gleives. Dėl to ir buvau pasirinkusi šią spiralę. Labai patogu, nes mėnesinės beveik pranyko. O išėmus, po 3 mėn. pastojau, nors ir nebe jauna buvau. Taigi, manau, kad ji nekenkia taip labai kaip geriami KT.

    marcipana

  10. 1

    na manau jau geriau su spirale but ir ji tegu atlieka tos mikroabortus kaip Yuki paminejo, negu kai suzinai kad laukies ir eitum darytis tikra aborta, nes nemanau kad yra mamu tokiu kurios noretu turet tiek vaiku kiek dievulis duoda., beto spirale neatlieka abortu kai buni 2 menesiu.ji iskarto neleidzia pastot,

    gendroliute