• 17ats.

    Ne uz kalnu Kalėdos! Ką padovanoti vyrui ir mažyliui?

    buvau sutikus seni salti ir jis klause, ka noretumet kalediniu dovanu, kadangi jau zinau, ko nori mano sesiametis Martynas ir senelis sake ispildys jo nora tai PSP,o senelis klausia ka atnest vyrui ir mazyliui, tai as ir atsakiau, kad dar nezinau, padekit mamos patarkit. Dekui.

    lijana2šv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    juk lijana ne lt gyvena, o airiai, anglai jau vasara pradeda ruostis kaledoms, tai ir lijana jauciu isisuko i ta rutina:)))))ziurint kur busi per kaledas ar lt ar airijoj, mazyliui tai aisku zaislai, nes jam praktisku daiktu dar nelabai ir reikia, senelio paprasyciau bendros dovanos sau ir vyrui pvz.keliones kur silta(aisku jau senelis turi pakankamai pinigu) arba savaitgali praleisti kur nors romantiskai:)(jei yra kur vaikus palikti) siaip man geriausia dovana budavo(kai uk gyvenau) kaledas svesti lt savoje seimoje:))))

    vaida1983

  2. 4

    o as manau, kad gerai jau dabar pradeti rupintis Kaledu dovanomis... jau ir mes pradejom apie jas galvoti ir jei pradesim pirkineti ar daryti dabar, tai ko gero bus dovanos labiau apgalvotos ir finansiskai gruodi maziau skaudes :)... manau, kad yra tokiu dovaneliu, kuriu noretum, bet taip nepirktum... gal kokie auskarai ar ziedelis, gal tiesiog ivairiu drusku rinkinys voniai, gal dar kas apie ka svajoji... :)... o taip tai gerai, kai dabar susakysi ka noretum, tai ir pati pamirsi ir bus malonu, kad Kaledu senelis nepamirso :)

    Ausrute

  3. 3

    Niekada nesu galvojus apie Kalėdas taip anksti,kažkur nuo lapkričio mėnesio,pradedu planuoti kas,kur,kaip...O dėl dovanų sunku ką ir patarti,pagalvok,gal vyrui ir vaikui šiuo metu reikia kažko,gal vyras yra prasitaręs ko norėtų,o vaikui gal reikėtų kokio nors lavinamojo žaislo....

    debesėlis

  4. 2

    pvz.jai vyras noretu grandineles tai nupirkciau ir dabar,o pries sventes zmoniu grustis,baisu net,nes cia tai pries menesi jau vitrinas puosia

    lijana2

  5. 2

    Na, tai pagal tave, bantuk, visai jau apie nieka tada neišeina kalbėti. Nes kiek čia pas mus tos vasaros:)))) O kai jau ir gimtadieniai praeity, tai galima ir apie artimiausias šventes pakalbėti. Pvz. mūsų šeimoje didelės ar kitaip sakant brangios dovanos dovanojamos būtent Kalėdų proga. Dažniausiai tuo metu visi šeimoje keičiame mob. telefonus, atnaujinam kompiuterius arba perkam prie jų kokią nors įrangą (vaikų pageidavimu), buitinę techniką ar pan. Tiesiog metų bėgyje suplanuojam, o jau per Kalėdas dovanojam. Kadangi mūsų šeimos biudžetas bendras, tai kažkokių didelių staigmenų vienas kitam nedarom. Na aš dar kokią simbolinę smulkmeną būna visiems nuperku. Bet visada kad ir kiek planuočiau ar po parduotuves vaikščiočiau iš anksto dovanų ieškodama, vis tiek perku paskutinėm minutėm:)))

    elegancija

  6. 1

    kazka praktisko,vaikui zaisla,vyrui chalata ar kojines

    ruta26

  7. 1
  8. 1

    Nu as cia ne vyrui o sesei dovanosiu siais metais. Portreta planuoju is cia www.artcafe.lt . O praeitais metais dovanojau draugui buteli su jo atvaizdu. Cia irgi internete vienam psl yra. Laaaaabai patiko :)

    shiaudine

  9. 1
  10. 1

    Mes visada važiuojam švęsti Kalėdų pas senelius (mano tėvus).Iš anksto traukiam burtus kas ką kam dovanos. Tai čia jau iš anksto nenupirksi. Šiemet greičiausia vešimės ir anytą kartu, kad jai liūdna vienai nebūtų .Vyrui net nežinau ką dovanoti (nes mes savo šeimoje dovanojame vienas kitam dovanas, kad ir traukiam). Dukrytei kokį žaisliuką. Bet reiktų jau žvalgytis ir galvoti, nes kai ateina tas metas, tada jau ne laikas mąstyti :)))

    Irma