• 4ats.

    Turiu problemele,meciau rukyti (jau menuo nerukau),jauciu padidejo apetitas,mano ugis 1.66,svoris 55kg,priaugau jau 3 kg.,bet mane neramina tas,kad svoris auga aplink pilva,jauciuosi pilvota,sportuoti sekasi prisiversti sunkiai.Gal kas patarsite ka daryti? Jau ieskau kokios dietos pasilaikyti,nes atrodau slyksciai.

    marinaaaSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jei nesinori sportuoti, reikia pradėti daug skaityti, kažko mokytis ir pan. Smegenys atima daug energijos, dėl to mažėja svoris. Mokykloj paskutinėse klasėse buvau labai stora, bet ėmusi rimtai mokytis numečiau apie 15 kilogramų be sporto.

    Eve89

  2. 1

    Svoris padideja laikinai metus rukyti. Rukymas slopindavo apetita, o nustojus, padidejo apetitas, emete dazniau uzkandziauti ir uzaugo keli kilogramai. Kai noresis uzkasti geriau isgerkit stikline vandens ar lieso kefyro. Taip pat galit nusipirkti smulkintu linu semenu, sumaisyti puse puodelio su vandenu, pabrinkinti ir viska suvalgyti. Numusa apetita, skatina daznesni tustinimasi.

    kvapni_feja

  3. 1

    prie ko cia rukyt toliau...nenoriu ir nerukau...

    marinaaa

  4. 1

    Kai jauti nora, kazka uzkandziauti, tuo momentu, kai eitum parukyti, geriau isgerk stikline vandens. letais gurksniukais.. man tai padeda...

    Shirse