• 22ats.

    Jei būtumėte emigravusi į užsienio šalį, kurioje gyventumėte daug turtingiau nei Lietuvoje, ar galėtumėte grįžti vien iš "meilės tėvynei", net jei Lietuvoje negalėtumėte sau leisti tiek, kiek užsieny?

    Eve89Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    nemanau kad is meiles tevynei emigrantai grista I lietuva.. grista del kitu dalyku t.y. tevai, draugai kiti artimieji, geresnes salygos karjierai, nes vsitiek konkuruot su maziau nei 3 mill zmoniu yra daug lengviau negu su nezinai kokiu skaiciu ypac kai dar svetimsalis ir kalba ne gimtoji. Zmones vien del karjieros daznai grista kai jau uzsidirba bustui, turi siek tiek santaupu tai ir uz lietuviska atlyginima pragyvena.. daznas grizes i uzseini is lietuvos jau vaziuoja kaip i komandiruote, skaityt kokios paskaitos i ta pacia sali kurioje pries metus ar du lekstes kur plove..

    Anonimas

  2. 4
  3. 3

    ne nes meile tevynei nebusi pavalges ir apsirenges reike myleti lietuva bet nesiaukoti jai

    kausaite

  4. 3

    Aisku, Lietuvoj tikrai geriau gyvent, manau, nei kokioj Afrikoj, Irake, Irane ar Bangladese...

    Yuki

  5. 3

    Meiles tevynei mano sirdyje nera, todel visai neliudziu, kad emigravau :)

    Yuki

  6. 3

    ziurint kokioj saly tektu gyvent, jei ten be gero uzdarbio butu daug kitu minusu grizciau, bet jei viskas gerai klostytusi, geen is patriotizmo nesugrizciaurai jausciausi tarp svetimsaliu, vien is patriotizmo nesugrizciau

    Anonimas

  7. 3
  8. 2

    Man materialiniai dalykai nera tokie svarbus.Galejau as likti ir Lietuvoje.Bet uzkniso korupciniai dalykai,kysiai,neteisybe,baisus alkoholizmas,melas,policijos pasyvumas.Niekas manes negalejo apginti,kai girtas vyras tyciojosi is manes ir vaiku.Policija siule pagauti ji ,tuomet jie atvaziuotu ir protokola surasytu...Nebuvo ,kas apgina...Norejau ,,teisingesnes'' visuomenes.Emigravau ir nera noro grizti.Myliu ir gerbiu Lietuvos istorija,sviesius Lietuvos zmones,bet negerbiu visu blogu dalyku,kurie vyksta Lietuvoje.

    vilem

  9. 2

    oi nea...as grizau is meiles vyrui,buvau labai pasiilgusi draugu.bet is tikro jei galeciau atsukti laika atgal negrizciau,visi baigia emigruoti,pasiilgus lektuvai skraido,pora valandu ir Lietuvoje:)

    sandritute

  10. 2

    jei pataupyciau pinigu butui ir jo irengimui, o lietuvoje uzdirbciau tiek, kad galeciau islaikyti buta, patenkinti butiniausius poreikius ir dar simta kita atsideti, tada grizciau...Manau, kad galeciau atsisakyti dalyku, kurie nera butini, nes bent jau kolkas man lietuva nera pats blogiausias variantas gyventi, o tuo labiau, kai cia draugai ir seima :)

    Mistikute