• 38ats.

    Nesenai kalbedami su vyru susigincyjome. Kalbejome apie ateiti, apie namo remonta. Siuo metu vaikai turi savo kambari. vyras sako kad jei darysim priestata reikia vaikams daryti atskirus kambarius. As priestarauju. Man taip skamba kazkokiu vaiku susvetimejimu... vienas uzsidares vienam kambary- kitas kitam.. kazi ar butu koks bendravimas... kai turi 1 kambari., mokosi dalintis zaisliukasi ir vieta, ziuri kartu filmukus... padarius 2 kambarius sese tikrai kazi ar ileistu broli- sakytu jis turi savo kambari... juk mes dauguma vaiku ir uzaugome turedami 1 kambari ir dalinomes su sese, ar broliu.... kokia jusu nuomone siuo klausimu?

    rainbowSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Aš irgi už tai, kad vaikai turėtų atskirus kambarius. Visą vaikystę, paauglystę ir dar pirmus studijų metus pragyvenom vienam kambary su broliu, kadangi tėvai neturėjo pinigų didesniam butui nupirkti. Nebuvo mums gerai, nes nuolat kildavo piktumai dėl to, kada kas turi gultis ir šviesą gesint, iki kada televizorių žiūrėt, ar palikt langą nakčiai atdarą, ar ne (mano brolis net žiemą prie -20 visai nakčiai atplėšdavo langą, nes mat "vėdinasi", o aš šalčio negaliu pakęsti). Kuo didesni darėmės, tuo daugiau pykomės, o dabar išvis nebendraujam...

    Eve89

  2. 3

    mes statem nama su planu kad vaikai tures atskirus kambarius, bet kol jie darzelinukai tai meiga vienam kambaryje o kitam tv, kompiuteris, zaislai .. bet kai presides mokykla manau patys nores atssikirt nes mokyklinis amzius skirsis 2 klasem tad vienam daugiau pamoku kitam maziau manau mokytis yra patogiau kai kievienas turi atskira kambari..

    vejune

  3. 3

    kiekvienam reikalinga asmenine erdve i kuria net tikra motina neturi teises(cia gal kiek persudziau, bet vistiek pasilieku prie savo nuomones) jau nekalbu apie brolius seseris ar kitus seimos narius. bendravimas kai triniesi viens kitam i sonus iki zaizdu ar is dvieju zmoniu pasidaro vienas, tikrai yra nesveikas.

    raima

  4. 2

    o kas bus, kai vaikai bus vyresni, paaugliai? Jiems reikės savo kampo, kur galėtų pabūti vieni. Galų gale brendimas, visa kita...

    Anonimas

  5. 2

    aš tik už atskirus kambarius.Jei yra tokia galimybė,tai valio. Pati augau su sese,bet visada svajojau turėti savo kambarį, man labai norėjosi turėti savo asmeninę erdvę. Jokiu būdu tai nesusvetimėjimas.

    Iš savo patirties žinau,kad vaikams tikrai daryčiau atskirus kambarius,o ypač jei brolis ir sesė

    Pabuciuok

  6. 2

    zinoma kad atskiru kambariu.Turiu du berniukus vienam 7 kitam 3 ir abu turi po kambari,zaidzia tai kartu tai atskirai.O pas jus skirtingos lyties tai net nekiltu tokia mintis kad vienam kambary.Vaikam reikia savo atskiros erdves,jei tik imanoma

    Anonimas

  7. 2

    pritariu jusu vyrui ,kad vaikams reikia atskiru kambariu.as pati ir augau su sese ,bet turejom atskirus kambarius ir visai netapom svetimos.auga mano dukros taip pat turi atskirus kambarius

    lina38

  8. 2

    Pas mus 2 mergaites,ispradziu buvo vienam kambari,bet viena kitai maise,todel isskirstem ir atskirus kambarius,manau taip geriau,nes kiekvienas turi savo privatumo zona,zaidzia kaip ir anksciau kartu,nes nesedi savo kambariuose,gal del to,kad dar mazi,bet manau ir veliau taip bus,mano nuomone vaikai turi tureti atskirus kambarius.

    Jolka123

  9. 2

    MAnau vaikmas gerai turet atskirus kambarius, pati taip pat augau atskiruose kambariuose nuo sesers ir susvetimejimo jokio nebuvo. Aisku kol visai maziukai tai gal ir gerai kartu ir vaikam gerai ri mamai maziau tvarkyti, bet jau aki mokyklinio amziaus vaikai tai manau jau turetu turet kiekvienas savo erdve.O ir ziurint i ateiti, aki bus paaugliai, ypac jei vaiku skirtinga lytis tai manau didelis privalumas atskiri kambariai, tad pritariu jusu vyro nuomonei :)

    Adri

  10. 2

    Mano nuomone ateity dukra su sunum turetu tureti atskirus kambarius.

    marinaaa