• 23ats.

    Jaučiuosi labai įžeista ir gal šiek tiek jau sudvejojusi dėl ateities su savuoju.....Plačiau viduje.

    Atsitiko taip. Su draugu jau 6 metai kartu,pastaruosius du metus labai pasikeitė,tiksliau į blogąją pusę bent jau man taip atrodo. Jis pradėjo keikti mano tėvus taip pat ir mano visas kitas gimines,pas jį tik visi šventuoliai pagal jį... Nebesusivaldo su nervais visiškai,aišku suprantu kartais gal ir iš kantrybės išvedu, bet ne ant tiek,kad jis ant manęs rėktu kiekvieną kartą. Ir aiškintu,kad jis visada teisus. Iš tų nervų kartais ir išvarinėji iš kambario,kelis kartus buvorankas užlažes,bet atsiprašė,bet visvien daro savo ypač kai būnam pas jo tėvus,nepatinka kas ir užsidega kaip degtukas. Nebežinau net kaip jau ir elktis, noriu jį palikt,bet atrodo jį taip myliu,bet tuo pačiu jau ir pavargau ir pačiai nebesinori gadintis sveikatos. Pasakydama,kad palieku jį, jis pareiškia,kad niekur aš nedingsiu ir jis mane susiras ir pan,kad tėvam akis išdraskys ir pan. Man jau net gėda prieš gimines su jo tokiu elgesiu. Patarkit mamos kaip man toliau ką daryti,ir kaip jūs elgtumėtes tokioje situacijoje?

    EvelinaaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    pasakysiu tik viena.
    jei jis negerbia tavo gimines, tai kaip jis gerbs tave?

    beje
    Jei dabar uzlauzineja rankas, tai nelauk, kol jas prades lauzyti atvirais luziais...

    Shirse

  2. 3

    na aisku mum lengva patarti,kaip neesame tokioja situacijoja.bet jai as buciau tavo vietoi,as toki vyra jaus eniai palikciau,pas mane tiek kantrybes nera,kaip pas tave

    ABMamyte

  3. 3

    kaip suprantu vaiku neturi? tai gal neverta ir lipdyt santykius.. jeigu butu vaikai tada tikrai verta isbandyt viska psichoterapeutus, pokycius savyje ir panasiai t.y. viska isbandyt kad vaikas augtu pilnoje seimoje, bet jeigu near bendru vaiku tiems pokyciams idesi daug energijo, laiko ir nezinai apie rezultata tad ar verta? cia jau tau spres? bet jei near vaiku tai mano nuomone kad neverta.

    vejune

  4. 2

    bėgčiau nuo tokio urodo kuo toliau. Tik savęs negerbianti moteris būtų su tokiu kuiliu ir taikstytųsi su jo tokiom nesąmonėm, žeminimais. Jeigu jis tikrai jus mylėtų, tai nepradėtų stumt ant Jūsų šeimos, giminių, priimtų visus tokius, kokie jie yra. Nei vienas save bent kiek gerbiantis žmogus šitaip nesielgtų. o kas dėl atsiribojimo nuo giminių, kaip raima sakė, tai čia jau viršūnė būtų! kodėl turėtumėt atsiriboti nuo visų??? Neprivalot savo gyvenime pasiliktu tik vyro, juk šeima, giminės yra brangiausia ką turim, o tų diedų per akis vaikšto! Dėl vieno nususėlio negerbiančio nei savęs nei kitų tikrai nederėtų nieko atsisakyti!!!
    nelauk kol pradės smurtauti dar labiau, čia šiandien rankų užlaužinėjimai, o rytoj be dantų vaikščit jau gali su tokiu "vyru"! Jis naudoja ne tik fizinį, bet ir psichologinį smurtą prieš jus, atsimerkite!
    nevertina vyriokas to, ką turi, matomai.
    žiūrėk savęs, kad paskui netektų gailėtis

    Anonimas

  5. 2

    Taip jis gyvena ne su tavo gimine. bet prie taves jis neturi teises ant ju "stumti".
    Kaip ir minejau, jis taip parodo nepagarba tau.

    Shirse

  6. 2

    pabandykite kur paatostogaut kad butumet tik jus abudu ir nieko aplinkui:)))))))))

    viniuke

  7. 2

    bek... bek kuo toliau ir kuo greičiau...

    Nojukas

  8. 2

    Shirse-Jis pareiškė taip,aš ne su tavo giminėm gyvenu, o su tavim.Ir jam nusispjaut ant jų.

    Evelinaa

  9. 1

    Viena diena spjauciau ant jo, apsisukciau ir iseiciau..

    Imbiere

  10. 1

    Be to jei grasina kad susiras tave bet kur,ar kad tevam tavo akis isdraskyk tai pasakyk kad kreipsies i policija

    Tnijole