• 21ats.

    Ar Jums butu sunku isgyventi tokia situacija? (placiau viduje)

    Nemacius vyro 5 menesius, su juo pabutumete savaite, tada vel nematytumete du menesius, vel savaite pabutumete kartu, tada dar du menesius nesusitiktumete, bet po to jau butumet kartu visa laika. Bet galetumete daznai bendrauti internetu, susiskambinti... Tokioje situacijoje, jei Jusu vyras i kita sali isvyktu del to, kad veliau, grizes i savo sali, gautu gera darba. Ar Jums butu sunku istverti tokia situacija?

    YukiJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    *Esta*, as jau nemaciau vyro 4 menesius, tai kita menesi sueina 5 menesiai, bet kito menesio pradzioje su sunum vyksim i Taivana pas vyra, jis kaip tik tuo metu bus grizes is Filipinu, pabus Taivane savaite, tada vel du menesius Filipinuose, tada gris i Taivana savaitei, ir paskutiniems dviems menesiams i Filipinus. Po to jau tikrai niekur nebevyks, liks Taivane, ir tures gera, gerai apmokama darba. Manau, tikriausiai verta pakenteti. Juk ir susitiksim savaitei tarp tu dvieju menesiu... Ir bendrausim internetu, per Skype, webcamer'a, susiskambinsim... Jis ten ne siaip vyksta, o tam, kad po to turetu gera darba. As kol kas darbo ten susirasti negaliu, nes be kalbos ten neimanoma gauti darbo, ir net ne sostineje gyvenam, bet lankysiu kinu k. kursus, po to studijuosiu ka nors, ir dirbsiu.

    Yuki

  2. 4

    9 menesiai per metus tai daugoka, man butu labai sunku, nemanau, akd sutikciau su tokiu variantu. Geresnis darbas gali atsirasti ir kitais budais. Beto ir pati prisideciau prie bendro biudzeto, kad neapkraut vien vyro peciu. Zinau, akd daug moteru isleidzia vyrus i uzsieni ilgam laikui, bet as nesutikciau su tokiu gyvenimu. Daznai kai taip atsitinka, seimoje jauciama materialine gerove ir tuomet jau sunku "pinigu nesejui", siuo atveju vyrui sustoti. Gavus gera darba neretai apsitaiko po kiek laiko komandiruotes vel ir vel. Nors ir daugelis apsirysta isvaziuot tik tam tikram laikui, taciau kiek zinau, dauguma vaziuoja ir vaziuoja.
    O seip jei jau vyrui taip pasiulytu tai kol vaikas mazas ir kol pati darbo neturiu/nesimokau tai vaziuociau kartu ir vaikui butu nauda: kartu su abiem tevais, kalbu mokejimas ir t.t.. Ir man ir vyrui manau, akd butu geriau, o vieno tikrai neleisciau :)

    Adri

  3. 4

    5 menesius atkentejus, manau, suimciau save i rankas ir kenteciau toliau tuos likusius 4. Niekas nesako, kad butu lemgva, bet gyvenciau ta mintimi, kad tuoj busim visa laika kartu. Ypac kai tas del geresnes ateities, manau verta.

    Vita_321

  4. 4

    Tikrai ne. Gi del geresnio rytojaus taip elgiamasi.

    reda83

  5. 3

    sunku, vyro niekur neisleisciau, kaip bebutu sunku, man be jo jau pusvalandi ar valanda sunku o ka sakyti apie 5 menesius? neistverciau...

    Esta

  6. 3

    Aisku, sunku butu, bet isgyvenciau, tiesiog ta mintis, kad po kurio laiko pagaliau busim visada kartu ramintu;)

    Mystica

  7. 3

    na zinoma nelengva bet manau isikabinciau tos minties kad paskui jau busim kartu visam laikui,nebeskirs tokie atstumai:)

    sandritute

  8. 3

    sunku butu,bet reiktu istvert,beto juk susirasytumet ir dar pasimatytumet bent jau po truputi bet vis sis tas nei nieko,stiprybes

    mamulyte

  9. 2

    bet rimtai metotes pirmyn atgal,ka vaikas mato,nu tai galu gale gyvenkit kaip seima ir viskas,visu pinigu neuzdirbsi

    ruta26

  10. 2

    Šitokio gyvenimo tikrai nenorėčiau.Vos ne visus metus be vyro.Ar vaikas beprisimena kas tėvas ar visgi jau pamiršo?
    Niekas nėra garantuotas,kad jis gaus tą gerą darbą ten kažkur.Kai pirmą kartą užsiregistravau,man atrodo,Tavo vienad klausimas buvo apie tai,kaip mamos elgtusi,jei vyras dirba iki vėlumų arba lieka miegoti darbe,tai daro todėl,kad gautų gerą darbą.Tai jis dar jo negavo?
    Nemanau,kad būtina lakstyti paskui pinigus,jeigu jau turi darba ir užtenka pragyvenimui.
    Man pradžioj irgi taip buvo,kad vyras net du darbus turėjo ir dar aš dirbau,buvo košmaras,nes matydavom vienas kitą retai...Vyrą metė vieną darbą ir dabar esam laimingi,kaip jis sako,visų pinigų neuždirbsi.Plius Jūs dar vaikų turit...Manau,Jūms pats laikas visiems būti kartu,o ne lakstyti po visur :) Nėra nieko gražiau už šeimą:)

    laiminga1993