• 15ats.

    Ar jusu vaikui buvo toks periodas, kai nesileisdavo keisti pamperso, nenoredavo rengtis rubeliu, o apie sedejima ant puoduko isvis nera net kalbos? Kiek mazdaug laiko truko toks laikotarpis?

    visad ziuredama Pampers reklama, kaip vaikutis bega, lekia ir nesiduoda mamai uzdeti sauskelniu, galvodavau kaip miela ir t.t. bet kai toks laikas atejo pas mus tai galiu pasakyt - nieko cia smagaus, kai tenka vaika gaudyti po visus namus tam kad pakeisti sauskelnes ir rengimasis vyksta keliais sunkiais etapais - kiek speju tiek aprengiu, tada bega, slepiasi. kitu kartu vel dali rubeliu rengiu kol galutinai apsirengiam. kitaip buna asaru pakalne, didziulis spyriojimasis ir rekimas visa gerkle :D

    arcita1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mano nuo pat gimimo kelia aliarmą, kai ją reikia rengti :-) O ypač dabar kai reikia uždėti dar kombinezoną :-)

    Gelele13

  2. 1

    Mums keturi mėnesiai, bet labai nemėgstam sauskelnių, net nežinau, bandžiau su vystyklais, visai kitoks vaikas buvo, daug labiau jai patiko, tik kad vargo begalė su tais vystyklais, o dabar dar skalbimo mašina sugedo

    Ganešas

  3. 1

    Mums buvo nuo metuku uzejes toks laikas ,kad nenoredavo rengtis,naminiais drabuziais viskas tvarkoje,nu bet kai reikedavo rengtis lauko drabuziais kazkoks kosmaras budavo :D Aciu dievui su puoduku mums viskas tvarkoj buvo :)

    Spinduliukas

  4. 1

    Mums 1.7 ir su rengimu yra tas pats:-) pampersa dedu tik nakti diena buna be tai jei neuztaikau pasiulyti ant puoduko ir pridaro I kelnes tai kai reik permauti tai ir labai ilgai uztrunka:-) bega nenor visiskai, bet kai rengiames I lauka kol kas da bedu nera, ant puoduko da nepyksta:-)

    Star_blue

  5. 1

    Tiesa puodukas musu priesas nr1, anksciau kai mazesne buvo sededavo, padarydavo reikaliuka, o dabar nei sedet nebenori, baubas puodukas mums.

    Anonimas

  6. 1

    Yra dabar, sunku aprengti, nenusedi vietoj, sauskelnes keisti irgi tik su konfliktais, bet susitariam dar, pasinervuoja, bet juk pliko vaiko ar susiterlinusio nepaleisi, maudytis nepatinka, aij...visko buna, bet nieko cia jau nepadarysi, kartais taip juokingai ozius rodo, kad belieka pasijuokti ir tiek.

    Anonimas

  7. 1

    va su puodu tas pats ir pas mus - pametyt, patrankyt, leles pasodint ir tuom baigesi pasaka :D
    kalbant apie pampio keitima - nu reiktu pamatyt, nelabai moku nupasakot :D zodziu raitosi kaip kirmeliukas ir nelabai sugaudysi kaip uzsegti kaip kelnytes uzdeti, nebent per didelius piktumus. o baluciu be abejo buna, juk nelaikysiu visa laika vaiko susti pmpersuose, reikia ir dupce pravedinti. aisku bevedinant visokiu avariju nutinka, bet as kazkaip nematau tame bedos.
    cia matyt toks azius - kai labai daug reikalu pas vaika ir nera kada cia rengtis :D
    rainbow - zinok ir mes einam per pievas laukus, suliniu dangcius, balas - bet tik jau ne takeliu :D juk neidomu vaikui. ir nesvarbu kad pieva pazliugus nuo balu o mama saukia visa gerkle - dar idomiau vaikui tada, tai jau ir nebeimu i galva. jei matau kad lips i buzas tai pasiimu ir isnesu ant takelio, vilioju katytem suniukais, lialem ir t.t isaugs ir eis graziai.... tikiuosi :)

    arcita

  8. 1

    rainbow, nereikia čia mūsų kritikuoti, kad mes darome kažką ne taip su savo vaikais. Aš esu savo vaiko mama ir žinau, kad vaikui geriau einančiam užmausiu megstuką nei pasisodinusi ant kelio ir verkenčiam. Tavęs nekritikuoju kaip augini ir kitų nekritikuok. Pasakok apie save, patarimais dalinkis o ne kritikuok kad kažką negerai darome spresdama iš vienos pastraipos.

    Anonimas

  9. 1

    va dar apie puoduka neparasiau.. mums 1,7 m dar nekarto nera dares ant puodo... paleidziu be pamperio, sedam ant puodo darom veeeeeeee (jis taip vadina), pasukauja atsistoja ir eidamas kur bala privaro.. arba net pritupes yra rimtam :DDDDD puodas skirtas tik deti ji ant galvos arba iskelus aukstyn mesti ir sakyti bumt. ir nedarau as tos tragedijos... ne vienas neuzaugo 7 m su pampiu.. ateis tas laikas ir sedes... beja jei padaro balute, varo atsinest pasluoste ir valo :)))) sako veee :DDDD
    beda ta kad jis nesidomi knygelemis.. dukrytei buvo 1,4 m jau pati maudavos triusikiukus sesdavo ant puodo, o ismoko paprastai: dienai grieztai nebededavau sauskelniu, tik triusikiukai, kai padarydavo sakau kur sysiu reikia daryt, begam ant puodo.... o ant puodo sededavom tik knygeliu pagalba... as skaitydavau, o ji ziuredavo ir ziurek jau padaro i puoduka... taip ir ismokom.. na o mazius dar nedaro...
    visi vaikai skirtingi.. kiti vaikscioti pradeda 7 men kiti 1,3 m tik... reikia laiko ir neskubinti vaiku augti....:)))

    rainbow

  10. 1

    pas mane nei su dukra buvo tokio laikotarpio nei su sunum.. kokios dar kalbos apie lakstyma paskui vaika?? pasisodinu ant keliu, kalbinu graziai: dedames teptep, kepuryte, pasakoju apie cipas(pauksciukus) lauke, pasakoju eisim ziureti sniego, eisim kur leles ir viskas... na buna jei pavarges pradeda slyst nuo keliu, neduoda rengti, bet grieztai neleidziu, pasakau sedim ir viskas.. buna dudas paleidzia, bet nelipa tikrai nuo keliu... nelabai suprantu kaip dar vaikas gali speti pabegt keiciant pampi???:)))) jei jums patinka ji gaudyti ir pati paleidziat tada suprantu... zodziu jei maniskis jau pasidaro, iskart ant lovos pasidedu nauja pampi, jei reikia pedkelnes ir einam plauti rura... gryztam, paguldau ant lovos, uzsidedam nauja ir lekia tada jau kur patinka...
    jei jus leidziate savo vaikams viska ir sakot ziema susiruosimas vos neverkiant i lauka vykdavo, tai pagalvokit ar viska darot gerai... pirma pasiruoskit daiktus kuriu reikes lauke, tada apsirengite pacios, o tada tik vaikas liks: rubai, batukai ir i lauka.. :)))
    tiesa, va ir pas mus yra problema :(( su ejimu lauke... nenori eiti graziai taku ne perkur... tik iskelk is vezimo, tuojau kur sniegas, balos.. negana to dar sumasto prisest i ta bala ar koki suns kaki bando paliest, tai vat lauke jei iskeliu is vezimo tada pati po prakaitu bunu.. uzlipa ant kokiu laiptuku ir buna, sukauja, juokiasi... viskas sakau einam, ne.... ne is vietos....... paemi ant ranku o tada tai aidi puse rajono ir atbulas metasi.. o ka darysi, juk nemusi ar netampysi, isodinu i vezima ir einu kaip niekur nieko, tegu klykia.... bet gerai kad neilgai klykia, ziuri kad jokio demesio ir nutyla :))))

    rainbow