• 28ats.

    Plastine krutu operacija

    Sveikos mamytes,ar cia yra tokiu kurios pasididino krutine,nes buvo per maza jusu manymu?Ar apsimoka pasidaryti plastine krutu operacija jei turi kompleksa del per mazos krutines ir kompleksuoji?

    Geracobra23Plastinės operacijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Andrija nereikia įžeidinėti, mane mano vyras irgi labai myli, bet esu labai jauna ,o po gimdymo mano krūtinė suglebo ir aš kompleksuoti pradėjau, kalbėjau apie tai su savo mylimuoju ir jis pasakė,kad jei aš dėl to jausiuosi geriau galiu darytis,bet jam ir taip labai patinka mano krūtinė ,kad ir kokia ji būtų,tad ne nuo vyro meilės dydžio moteris pradeda apie krūtų didinimą galvoti :) negražu siūlyti galvos operacijos,žmogui kuris yra sveikas ;)

    safyra

  2. 5

    Bent man grazi krutine yra maza :)

    Anonimas

  3. 3

    O kodel gi ne, jei tikrai smarkiai kompleksuoji, juk nebutina didintis nuo A dydzio iki DD. Jei tik salygos yra ir tai bus daroma proto ribose, as uz.
    Bet pries tai reikia ir su plastikos chirurgais daug sneket, ir galbut su psichologu pasitart.

    Vita_321

  4. 3

    nesamone tie tepalai nieko nepadeda..

    Esta

  5. 2

    as jau po dvieju gimdymu, mano krutines dydis B, taciau ji nukarusi, negrazi

    tikmama

  6. 2

    Mano sesuo pasidarė jai dabar 35 metai ir džiaugiasi krūtine, viskas tvarkoje :)

    Juodrastuke

  7. 2

    Manau jei jums butu geriau tikrai darykites, as iki pirmo vaikelio turejau c krutine ir buvau labai patenkinta bet po gimdymo is krutines nieko neliko todel taip pat emiau kompleksuot, dabar laukiuosi antro vaikiuko aisku krutine ohoho:-) todel kai nustosiu maitinti jei is krutines nieko neliks manau taipo pat svarstysiu tokia galaimybe, aisku jei tik leis finansai

    Star_blue

  8. 2

    klausia aiskei ar ira tokiu kurios pasidare ir kad parasytu tik tos tai ne raso debiles visos is eiles:)))))))))

    Anonimas

  9. 2
  10. 2

    manau kad jei pati mergyna jauciasi nemaloniai ir kompleksuoja del savo per mazos kruines tada verta pasidaryti operacija ir isideti implantus,zinoma jei nebyjot rizikuoti ir poto likt be krutines nes ne visiems pasiseka su tais implantais, pasiskaitikite google...beja pasitarkite su vyru ar jam tai patiks. mano krutine gan normali, o as norejau igi detis implantus, vyras neleido nes jis sake jam nepatiks liesti netikra mano krutine, jam tai slykstu, tad neaisku ka jusu vyras sakys, bet jau geriau pasididinti krutine nei visa laik ziuret i savo kutine i verkti kad ji maza. tad jums spresti ka toliau daryti:)

    Esta