• 29ats.

    Ar leidziate savo mažiukams pasitaškyti po balas lauke? Ar labai saugote nuo lauko nešvarumų?

    Pries pora dienu maniskis ibrido i bala ir taip sauniai ten taskesi, kad net nesinorejo jam trukdyt dziaugtis, visi rubeliai, batai ir net kepure liko murzini, slapi, o sypsena iki ausu :))) praeives poniutes taip kreivai i mane paziurejo, kad jau galvojau, kad durna mama esu :))) na ir kas, vaikas laimingas, o uz poros metru namai, kur galim nusiprausti. Ar jus leidziat savo pipirams taip pramogauti?

    Agne1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Yra geras posakis: "vaikas arba švarus, arba laimingas" :D Mes irgi gyvenam mieste, bet į lauką vaikus leidžiu su paprastesniais drabužiukais ir nedraudžiu džiaugtis vaikiškais malonumais. Todėl ir balose jie yra ne kartą "išsimaudę". O kad ir geresnius išpurvins tai juk skalbimo mašina tam reikalus yra :)

    trejetukas

  2. 4

    as leidziu pasitaskyti vaikams balose juk as irgi budama maza pamenu net basa laksciau po balas ir saviskiams leidziu .

    vladule

  3. 4

    Na, kai bus proga paaugusiai palakstyti po balas, tikrai leisiu. Nes vaikas turi susipažinti su visais pojūčiais. Aš dar ir pati su malonumu taip pasielgčiau. O dabar kol kas leidžiu "pusryčių košėje" pasitaškyti:)

    elegancija

  4. 4

    manau kad tikras vaikas yra tada kai yra murzinas ir nereikia i tas poniutes kreipti demesio nes matyt savo vaiku neaugino ir kai vaikas yra purvinas tada jis auga sveikesnis

    xeditukasx

  5. 4

    Mes dar per mazi taskytis po balas bet as jai ipilu truputi vandenuko y dubeneli pastatau kambary tai toks dziaugsmas buna.

    mamyciuke

  6. 4

    manajai vanduo yra viskas ji tik pamato tiesiog dreba kaipp nori imerkti rankytes,sysiu padaro ant puodelio ir tai atsistojusi tuoj taikosi imerkti ten rankytes:))))esu leidusi viena karta pas tevus savam kieme pasipliuskenti,tai irgi buvo visa patenkinta ir visa murzina tik akys sviete:))))

    iirina

  7. 3

    as tai leidziu po balas pasitaskyti savo mazulei,aisku tik savo kieme,o jei kur iseinam tai norisi,kad nepaliktu murzina,nors nevisada tai sekasi,bet ka padarysi,juk rubai isplaunami:))))))))))))))

    staponkute

  8. 3

    Mes labai gerai "pasipurvinam" ant smėlio:))) Prie namų yra supynės, o žemė išpilta smulkiais skaldos akmenukais. Tai mažoji pavaikšto jais, paropoja, akmenukus ant galvos papila:)). Tai dulkių tikrai užtenka, o lietaus ir balų palauksim kai būsim didesnės:)

    elegancija

  9. 3

    taip visada leidziu pasitaskyti po balas.po lietaus prie musu namo ju buna labai daug. todel uzdedu botus ir leidziu pasokineti, pasitaskyti. aisku kai jau matau kad jam salta darosi, einam namucio. o kada gi jis po balas taskysis jei ne dabar? jis juk auga.

    Baraniuka

  10. 3

    Kartais truputis bakteriju yra geriau nei perdetas sterilumas:) Viena mano grupioke, isauginusi 3 vaikus, patare, kad "jei nori, kad vaikas butu sveikas, jis turi buti siek tiek purvinas. Mamytes, tik nepirkit visokiu seivgardu ir pan".
    Maniskis dazniau duodasi sode nei kieme prie daugiabucio. Vienintelis mano reikalavimas - nusiplauti rankas pries valgant. Kazkaip man tas perdetas valinejimas ir perrenginejimas nelimpa. Vyras pradzioj bande vaika "dresuoti" - neimk, nelipk, neissitepk ir pan. Paskui sutarem, kad jeigu jam tokie jau brangus rubai, rengsimes paprasciau - svarbiausia, kad vaikas jaustusi laisvas ir nesusikaustes del ivairiausiu apribojimu. Aisku, maniskis nori, kad vaikas butu apsirenges tarkim dzinsais o ne treniginem kelnem, tai savo draudimu taip daznai nebeissako:)))) Karta sventem draugu gimtadieni, tai musu mazius grizo namo ne su baltais bridzais, o su zaliais nuo zoles. Bet taip konkreciai zaliais:))) Is vyro nepasigirdo nei vieno priekaisto, vaikui buvo smagu, o tuos pacius bridzus, bet visiskai baltus, toliau sekmingai nesiojam ir kaip palikima sesei paliksim:)
    Kazkaip visi iprate perdetai saugot rubus, lyg pirkti nebutu, lyg skalbimo masinu neturetu. Mums rubu uztenka max 2 sezonam nes tuoj pat isaugam viska. Ir siaip, siais laikais yra tiek visokiu skalbimo priemoniu ir valikliu, kad neisplaunamu demiu praktiskai nebera. Tegul vaikuciai dziaugiasi vaikyste:)))

    linelis