• 10ats.

    Gal kas is mamyciu zino, kaip reikia paruosti vonele kudikiui is lakisiaus nuoviro?

    Mano maziukas pabertas, girdejau padeda lakisiaus zoleles voneles, tik nezinau kaip ja paruosti, gal kas is mamyciu maudo savo maziuka su lakisiaus arbatele ir zino kokiu santyliu ja pasidaryti? is anksto didelis dekui.

    IdoraMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Dažniausiai pirkdavau lakišių arbatą pokeliuose, tai užplikydavau kaip parašyta ant pakuotės - atrodo netgi du maišelius plikydavau puoduke. Vanduo vos vos nusidažydavo, praktiškai ir nepastebėtum skirtumo. Aširgi pradžioje praktiškai vos ne kas kartą pildavau lakišiaus nuoviro. Paskui - kaartą per savaitę, kol visai nustojau naudoti. Dar kartais darydavau medetkų arbatos nuovirą ir irgi pildavau į vonelę.

    elegancija

  2. 2

    tai gali ir silpname nuovire maudyti ir , lakisiu arbatele tikrai nepakenks mazyliui. aisq ispradziu gali pasiziureti ar nealergizuoja, o paskui jau maudyk be baimes.

    Benikiux

  3. 2

    pripilk i vonelia vandenuko kiek iprastai pili maziukui i puodeli didsni arbatos uzplikinkk ir i pilk ji visa i vonelia

    LINOS

  4. 1

    as pasidarau iskart nuoviro,palaikau,kad pritrauktu,paskui prisileidziu i vonele vandens ir ipilu nuoviro

    ruta26

  5. 1

    Jei kūdikis nealergiškas ir nė vienas iš jo artimiausių giminaičių nėra alergiškas žolelėms, maudynes galite paįvairinti vaistažolių voniomis. Jas nesunku pasigaminti patiems: jei maudote kūdikį mažoje vonelėje, įpilkite į ją 1 stiklinę vidutiniškai stipraus vaistažolių nuoviro. Besitaškantiems didelėje vonioje prireiks apie 0,5 l nuoviro. Dažniausiai kūdikių maudynėms rekomenduojami jonažolių, ramunėlių, paprastosios sukatžolės, mėtų, raudonėlio, beržo lapų, valerijono šaknies, šlamučio ir dilgėlių nuovirai

    elegancija

  6. 1

    Na dėl to, kad ji labai stipri, tai tikrai nėra nuo dviejų pokelių. Juk vandens į vonelę nemažai įpili, tai tas nuoviras ir pasiskirsto jame. Be to, kai maudydavau įpylusi nuoviro, nendaudodavau jokio muilo, šampūno ar pan. O Benikiux, dėl alergijos tai tikrai neturi būti, nes jį ir pilam dėl to, kad vaikučio odelė šiek tiek sudirgusi. Bet jeigu tu abejoji, gali pradžiai ir vieną pokelį užsiplikyti. Man tai po du buvo visai gerai..

    elegancija

  7. 1

    o nereikia vaikucio po truputi pripratinti prie silpnesnes arbateles voneles?

    Idora

  8. 1

    gera sauksta uzplikau verdanciu vandeniu, palaikau koki 30 min ir ipilu i vonele, jei maziukas buna labiau isbertas padarau stipresni nuovira, jei nebuna daug isberimu tai silpnesni, arba isvis nenaudoju:)

    Benikiux

  9. 1

    As tai zoleles uzpildavau verdanciu vandeniu, palaikydavau truputi...ir ta nuovira i vonele...

    jurc

  10. 1

    manajam tai labai tinka lakisius dar kartais i toki nedideli arbatinuka arbatai uzplikinti naudoju idedu viena arbatini sauksteli su kaupu ir ipilu i vandenuka mazdaug puoodeli o kas lieka tai pasikieku kitai dienai biski silto vandenuko ipilu ir veiduka ir rankytes prausiu

    LINOS