• 23ats.

    Koki depiliacini krema naudojate?

    Koki depiliacini krema dazniausiai naudojate kojom ir bikini?neberia ir t.t.mano paskutini kart naudotas Sensual isbere kojas ar dazniau renkates skutimosi peiliukus?ar sita "apsisvarinimo" procedura atliekate tiesiog salonuose?

    Milana69Grožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    salone net nebandziau, manau jei jau kai pati depiliuojiesi skauda, tai ten prie svetimu zmoniu klykausi... :) bandziau vaska, kremus, epiliatoriu.. db metosi veet kremas kazkur, nepasalina jis visu plaukeliu, be to tos putos nesilaiko, pvz atsistoji vonioj, i rjos nukrinta, o tai kaip tada grauzia plaukelius,jei ju nebelieka? hm.. man labiausiai patinka epiliatorius, kadangi mano plaukai tamsus ir stori, tai bent nelieka galiuku, i rilgalaikis efektas. skutant jau vakare islenda dygliukai, dar bandziau sviesinti su specialiu kremuku usiukus, patiko, tebenaudoju, tik poproceduros tenka pavaiksciot raudona panose keleta valandu. girdejau kad peroksidas pereina i krauja, tai nesciosioms nepatartina naudoti depiliaciniu kremuku. turbut maitinancioms irgi? jei eina i krauja tai ir i piena? ar cia ne tas pats? :)

    juliete

  2. 4

    As skutimosi peiliukus Venus naudoju ir skutimosi zele. Kokius buvau naudojusi depiliacinius kremus man jie nepasalidavo visu plaukeliu ir nuo menteliu kojos budavo raudonos.

    Erika_P

  3. 3

    Bikini sritį skutuosi. O kojos pas mane neapžėlę, todėl ši problema man atpuola.

    trejetukas

  4. 3

    labai geras is tiesu yra veet man jis labai patinka,ir oda po panaudojimo buna labai svelni,o siaip ir dazniau naudoju skutimosi peiliuku

    aukse

  5. 3

    Dazniausiai naudoju skutimosi peiliukus,po visko istepu drekinamuoju kremu.Neberia,kazkaip pripratus oda.Turiu skutimosi masinele,bet man ji nepakankamai gerai nuskuta,ranka perbraukus jauciu tarsi serelius mazus,nebent braukyciau per ta pacia vieta ilgiau.Paauglystej pradejau skustis naudodama depiliacinius kremus,bet isleisdavau begale pinigu ant ju.Su peiliukais man kazkaip praktiskiau.

    geguziukas

  6. 3

    Ne į salona tai neinu, kartai peiliukai bet labai retai, man patika veet kremukas.

    mamyciuke

  7. 2

    aisku, aciu uz pasisakymus,as taip pat naudoju dazniausiai peiliukus,bet neretai ir depiliacinius kremukus...

    Milana69

  8. 2

    Kažkada naudojau depiliacinį kremą VEET,bet priėjau prie išvados,kad skutimosi peiliukai man geriau,greičiau ir patogiau....

    debesėlis

  9. 2

    As venus naudoju.
    Kremu nesu bandziusi.

    rimrem

  10. 2

    veet kremuka bet seip dazniau skustuku

    LINOS