• 27ats.

    Jeigu darbdavis siuncia darbuotoja i komandiruote,kur reikalinga viza,kas ja turi daryti ar pats darbuotojas ar darbdavis?

    Esme tokia,kad vyro draugas surado kazkokia firma lietuviska,kuri renka ir siuncia zmones i Kazachstana dirbti statybuose,bet... viza daro patys,reikia jiems pasa duoti,sutarti pasirasys tik Kazachstane,kazkaip mums su vyru tai atrodo itartina,o kaip jus manot?

    Jolka123Teisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    Izabelika kvaisa skaityk kas rasoma... Vyro darbavys.. Jis dirba imoneje 10 metu, legaliai ... tad nekvarksek bereikalo. ok?
    Vyras vazineja i komandiruotes, susitikimus su klientais.. Nu blet kaip prisirenka visaziniu is kaimo kurios nieko daugiau nezino, kaip tik pasalpas kaulinti..
    Kvapni feja, Jolka, cia taikoma tikrai ne jums...
    Jolka, kai dabar visa situacija aprasete, taip jus teisi, cia kvepia afera.. as perskaiciau tik pirmini klausima, o ne jo detalizacija. O Kaip pirminiame klausime skamba, tai atrodo, kad jis jau kazkur dirbantis ir vyksta darbo reikalais i komandiruote...

    Anonimas

  3. 4

    Man irgi būtų labai įtartina, po to nežinia kas gali nutikti

    Ganešas

  4. 3

    viza darbdavys padaryti tikrai gali,pasiema jo pasa ir padaro. tikrai zinau nes mano vyrui taip buvo. darbdavys pasieme pati pasa kuris yra reikalingas,jokiu kopiju nepriema.

    Anonimas

  5. 3

    viza darbdavys padaryti tikrai gali,pasiema jo pasa ir padaro. tikrai zinau nes mano vyrui taip buvo.

    Anonimas

  6. 3

    darbdavys turi apmokėti,bent jau vyro darbe taip.

    Anonimas

  7. 3

    Jesli grom ubil svenju, znaite eto izabelja vinovata :D..
    Jesli komu kokije konci nesxoditsa, toze Izabelja vinovata :D..

    Anonimas

  8. 3
  9. 3

    As tai nesuvokiu kaip asmens dokumentas gali buti pas kazka o ne pas dokumento savininka? ir kas cia per taisykles kad pasas ten bus atiduodamas? Visos keliones metu asmens dokumentai su vyru turi buti o ne pas darbdavi ar dar kazka. Ir jei lietuviu firma renka, organizuoja ir idarbina zmones tai sutartis ir turi buti cia pasirasoma.

    kvapni_feja

  10. 3

    Viza issimti gali tik pats darbuotuojas.O darbdavys paruosia siuntimo tikslinius nukreipimo dokumentus, bei apmoka visas islaidas,susijusias su komandiruotpinigiais. Zinoma jei nera kitokio darbdavio ir darbuotojo tarpusavio pasitikejimo susitarimo.

    Anonimas