• 16ats.

    Ar visada paisote užrašų ant žaislų įpakavimų ir etikečių? Pvz. ar leidžiate savo mažiems vaikučiams žaisti su žaislais ant kurių nurodytas perspejimas "netinkamas 0-3 m vaikams". Teko pastebėti, kad toks ženklinimas yra net ant minkštų pliušinių žaisliukų - tai su kuo tiems mažyliams belieka žaisti?

    ar turi jusu vaikuciai tokiu "netinkamu" zaisliuku?

    arcita1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Ne visada. Pvz. turejo toki kaip pianina, kai buvo metukai laiko, nors ant jo raso, kad skirtas nuo 3 metu vaikams, bet zaide su juo ir labai patiko :)

    Yuki

  2. 1
  3. 1

    kol buvo kudikis tai paisiau,o dbr beveik triju metu tai nepaisom

    ruta26

  4. 1

    kaip kada ziuriu, bet didesnei stengiuosi kad atitiktu amziu

    Mamaaa1987

  5. 1

    nekreipiu demesio,duodu visus zaislus ir kuo puikiausiai zaidzia,nieko nekisa i burna

    mamulyte

  6. 1

    Visada stebiu zaidzianti vaika,nepalieku be prieziuros,i etiketes nesigylinu,bet kruopsciai pati apziuriu,istyrineju savo nuoziura,ar saugus,ar galiu but rami ji davaus vaikui zaisti.Kokiu sudu ant snargliu suklijuotu ar astriu tiesiog neperku.O vaikui iki 3metu,kad plisiniai zaislai netinka,tai durnam aisku,kad jie labiausiai nehigieniski,o kas antara diena skalbdamas, jau po savaites siuksliadezen ismesi del sugadintos isvaizdos.Ar atmirkus priklijuotoms papuosimu detalems,lipdukams.
    Juk vaikai tokie be isimties kisai viska i burna.

    Anonimas

  7. 1

    nekreipiu demesio i tuos numeravimus, svarbu kad nebutu mazu detaliu ant zaislu kuriuos netycia galetu nuryti vaikas, va metu mergytei per gymtadieni padovanojom didele lele, ant jos buvo parasyta nuo 3 metu bet mes i tai nekreipem demesio, nes jai labai jau ziureti tai niekaip neisrinksi dovanos ar seip zaisliuku vaikui:) nebent tik lavinamus arba barskaliukus:)

    Esta

  8. 1

    Pasiziuriu i zenklinima, bet nelabai kreipiu demesi, esu daug zaislu pirkus ne pagal amziu, bet jie psirode ir saugus, ir vaikui patinka.

    Vita_321

  9. 1

    na daugmaz pasiziuriu kokiam amziui skirti zaislai,ypatingai lavinancios priemones,bet dar labiau sprendziu pagal pati vaika ir jo sugebejimus:) o pliusinuka mes turim tik viena,ta su kuriuo miega nuo gimimo:) kitus isdovanojom,nes tik dulkes kaupdavo

    sandritute

  10. 1

    kazkiek paisau, bet mes dar tik lavinamuosius turim, daugumoj raso nuo 1m. bet mes jau dabar zaidziam. aisku , tokiu neduodam kur gali uzsigauti, bet siaip pries pirkdama visada paziuriu nuo kokio amziaus :)

    shirsyte