Atsakymai

  1. 4

    nelankiau,nezinau gal butu buve kokios naudos is to,b et kuo puikiasiai visas gimdymas praejo ir be tu pamoku,atejus tam reikalui gydytojai pasako kaip ka daryt,manau tokiu pamoku per akis...juk nepradesi demonstruot per gimdyma ka pati ismokus ten,juk kiekviena situacija yra skirtinga,ir gydytojai ivertine situacija ir bukle pasako ka turi dabar daryt... tos pamokeles yra aisku gerai,info suteikia pirma kart gimdziusiom ir netik,geras laiko praleidimas ....

    Milana69

  2. 3

    ne, ka ten ruostis visvien visoms vis kitaip ! ateina laikas ir pagimdai be jokiu mokyklu.Gimdyme nera taisykliu!

    cindy

  3. 3

    As lankiau kauno mazylije. Man labai patikopaaiskino viska apie gymdyma, apie apidiura kiap jis daromas. ir seip visokios vertingos informacijos.

    kristulele

  4. 3

    Nieko nelankiau,nes mažam miestelyje tokių galimybių nėra,o be to manau,kaip gimdyti -nereikia mokytis,savaime gimdai,atsimenu gimdymo metu mane gydytojas mokė,ką reikia daryti,kaip kvėpuoti,kaip stumti ir galiu pasakyti,kad jis man tik trukdė,nes man pagal save gimdyti buvo lengviau,nei galvoti ką ir kaip turiu daryti,kitas gydytojas matyt pamatęs mano emocijas,liepė gydytojui nesikišti,o man gimdyti taip,kaip man atrodo geriausiai....

    debesėlis

  5. 3

    ne nelankiau pas mane mieste tokiu galimybiu nera.

    mamyciuke

  6. 2

    Aš nelankiau nei prieš vieną gimdymą. Man ir nereikėjo, nes labai daug naudingos informacijos prieš pirmąjį gimdymą gavau iš savo brolienės. O ir kažkokio įpatingo pasiruošimo gimdymui nereikia. Tiesiog stumi kada reika ir viskas :)

    trejetukas

  7. 2

    Karta paziurejau filma apie gimdyma ir viskas man buvo aisku;)

    rimrem

  8. 2

    As irgi nelankiau jokiu kursu, o pasiskaiciau internete ivairiu kvepavimo pratimu ir siaip knygu apie tai keleta perskaiciau, apie visokius gimdymus, sunkumus, privalumus ir t.t. Tai gimdymas man baisus visai nebuvo ir ejosi sklandziai.

    Agne

  9. 2

    nelankaiu okiu kursu,tik o gimdymo ligonineje rekomendavo nuiti i kursus tipo ten api vaiko maitin pasakos...kai nuejau visa idomu buo viska pasaojo,kas man jau buvo praeita,oel visai idomu buvo pasiklausyti:))

    iirina

  10. 2

    būdama paskutiniame nėštumo trimestre, aš tiesiog internete pasieškojau kur organizuojamos nemokamos paskaitėlės. Tai į vieną buvau nuėjusi, kaip tik pasakojo, kaip pajusti, kad čia tikrieji sąrėmiai, ką pasiimti į gimdymo namus, papasakojo, kas ten mūsų laukia ir kaip vyksta pats gimdymas. Keletą patarimų davė ir vyrams (nes galima buvo ateiti paklausyt kartu su vyru). Likau patenkinta.
    O kai pasižiūriu kokias paskaitas ir kokius pinigus plešia už tuos mokamus kursus, tai manau neverta jų lankyti, nes beveik viską, ką jie ten tau teoriškai papasakoja, tu ir pati knygoje ar kur kitur gali persiskaityti

    Shoricel