• 2ats.

    Ar yra mamyciu kurios keliavo i siltuosius krastus su mazameciais vaikais 2-3 metu? Kaip vaikas pakele skrydi? ar 2.9 men vaikas gauna lektuve atskira vieta ar skrenda ant keliu pas mama?koki maitinimo tipa pasirinkote?na papasakokite placiau, tos kurios keliavote. Gal turite koki perspejimu ar pastebejimu.

    Galvojome praeita vasara keliauti, bet susilaikeme nes dar per mazas buvo. Sia vasara tikrai norime skristi i Turkija, bet baiminuosi kaip vaikas ten prisitaikys, kaip su skrydziu bus ir pn.

    kvapni_fejaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Vaikas nuo 2 metų gauna vietą, už jį jau reikia mokėti tiek perkant lėktuvo bilietus, tiek viešbutyje. Rinkomės viskas įskaičiuota, nes su tokiu mažu toli nepakeliausi, teks laikytis arčiau viešbučio, be to mažas vaikas mėgsta dažniau užkandžiauti, tad nereiks sukti galvos apie papildomą maistą.

    marcipana

  2. 1

    Mes daznai keliaujam su vaikais.Nuo 2 metuku vaikui lektuve priklauso sedima vieta.Iki 2 metuku sedi vaikelis pas mama ant keliu.Problemu su savo maziuku neturejau.Tik kylant ir leidziantis lektuvui vaikams kartais uzgula ir skauda ausytes,tuomet kai kurie verkia.Tais momentais stengdavausi,kad vaikas valgytu ka nors.Tai padeda.Jei vaikas sloguojantis,persales-tuomet gali buti sudetingiau.Jei kelione ilgesne,erzina vibracija,triuksmas.As stengdavausi vaikui deti kepure.Daznai ,kai jau budavome pakile i auksti,vaikas noredavo miegoti.Turedavau kazka minksto po galva,guldydavausi ji ant keliu ir miegodavao kartais per visa skrydi.Jei nemiegodavo,turedavau jam knygeliu,mazu zaisliuku.Kartais ziuredavome filmus.Valgydavo vaikas tai ka megsta(stengdavausi imti kazka,kad nesitepliotu ir netrupetu perdaug).negerdavo sulcu su siaudeliu,nes amzinai apsipildavo.Plastikine stikline geriausia.

    vilem