• 4ats.

    Jei anstoliui is algos atskaitoma maza maza dalele, aisku skolos tesiasi ilgus metus... ar gali anstolis atmesti isiekojima jei per kokius 10- 15 metu nepavyksta isieskoti skolos, jei gauna is algos tik po koki 20 lt?

    tulpyte28Teisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Anstoliai yra anstoliai :) jie bet kokia kaina issieskos ir atgaus savo pinigus :) nesvarbu kiek metu tai uzims :)

    Whisper

  2. 1

    Negali,isieskines nors ir 50 metu,kol skola bus padengta.

    Jolka123

  3. 1

    Anstolis savo nuoziura negali jokiu isiskolinimu atmesti,netgi tuo atveju, jei jau skola visiskai ismoketa,padengta.
    Apie neturejima daugiau jokiu pretenziju skolininkui, turi buti pateiktas rasytinis prasymas, is pacios imones,instancijos ar civilinio asmens,kuriam esate isiskoline, nutraukti issieskojima . Kol tokio nepateikta isiskolinimas tebegalioj ir nebus panaikintas.Net jei po isieskojimo pilno padengimo ta byla gules dar pora menesiu anstoliaus stalciuje, anstolis vis dar gali jum skaiciuoti papildoma procenta savo uzdarbio.Nes vilkinimas su pranesimu,kad jums jau pretenziju nebeturi is to kam esate skolingi,nebus anstolio kalte.
    Tad jus tik patys privalote pasirupinti,kaip taikiai ir greitai pranesite sutarsite del daugiau skolu nebeturejimo ,su ju paslaugu tiekejais.

    Anonimas

  4. 0

    ieškos tol kol išieškos, o ir po 20 litų numetinėti negalima, nes pagal įstatymus yra nustatyta apskaičiavimas pagal formulę ir darbdavys privalo mokėti tiek kiek priklauso įstatymiškai..

    VilijaPovilioniene