• 12ats.

    mano vyras greitai nuleidzia.

    sveikos, mano vyras greitai nuleidzia jam tai labai daug nervu atima man tai jokio skirtumo nera juk galima ir toliau myletis bet jis labai del to nervuojasi. jam 21 metai. ir nzn kaip jam padeti

    baliutavicIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Mano vyras irgi labai greitai nuleidžia. Dėl to jis labai nervinasi, o man irgi dzin. tik jūs pati dėl vieno galit būti rami - pas kitos jis nenueis, nes nenorės pasirodyt koks nevykęs lovoje yra :D

    Anonimas

  2. 4

    Mano vyras taip pat greituolis.Taip pat uztenka vos keliu minuciu.taciau tame jokiu problemu nematom, o atvirksciai reikia tik dziaugtis turint galimybe per vakara tai patirti daugybe kartu,o ne viena vieninteli.Tai kad pirmasis susijaudinimas labai greitas,nereiskia kad jau toliau nebesimylesi.O as ir pati pakankamai greita. Tad mum abiem tenka ne po vieninteli orgazma pajausti per artuma. kas cia ne taip, nesuprantu jusu paziurio.
    O tai kad ,tas vyras kuris greit baigia ir todel pas kitas nueit negali, nu visiska nesamone. Dar sumastyk tokia nesamone pasakyt,nu tik juokas ima.

    Anonimas

  3. 3

    nemanau kad jam del sito padesite:) teks pratintis:)

    Esta

  4. 2

    Yra vaistu, tik jie labai brangiai kainuoja.
    O siaip ir kitu budu yra. Nebent niekas kita nepadetu, tada vaistai...

    Yuki

  5. 2

    taigi pasiskaitykite internete yra kazkokiu priemoniu..,kad atitolintu tai..

    indriukas33

  6. 2

    kazkur skaiciau straipsni :) , jei norit kad vyras, pirma '' nebaigtu - nenuleistu '' , tai reikia jam pirma paciam wc nusismaukyti,arba su jusu pagalba,o po to myletis kaip iprasta, tada pirma jis moteri patenkins ir , taip greit '' nebaigs '' .

    nežiniukė

  7. 1

    Tabletė nuo priešlaikinės ejakuliacijos - http://goo.gl/hX3SHv

    Anonimas

  8. 1

    pas mane ta bėda įgimta ir gydytojas pasakė, kad tokiu atveju stenkis ir treniruokis kiek nori niekas nepadės.Išrašė vaistą Priligy dabar naudoju ir galiu kontroliuot kiek seksas tęsis.

    Anonimas

  9. 1

    Sutinku su extra, kai greito nuleidimo priežastis koks nors prostatitas ar skydliaukės sutrikimai, paprastos priemonės nepadės.

    gabijyte

  10. 1

    Visi šitie patarimai yra pakankamai veiksmingi, aišku jeigu nekamuoja rimtesnis sutrikimasTada jau reikalinga gydytojo konsultacija ir vaistai.Daugiau info galite rasti čia http://www.netikakimirka.lt/

    extra