• 29ats.

Atsakymai

  1. 6

    Tokie konteineriai lauke ir nestovi :) reikia parduotuvese ju ieskoti. Mes visada renkam elementus ir kai prisikaupia nebenaudojamu, ismetam atitinkamuose konteineriuose

    almyte7

  2. 4
  3. 4

    Šiandiena netikėtai pamačiau parduotuvėje Maximoje dėžutę skirtą panaudotiems elementams,kažkaip niekada nesu atkreipusi dėmesio į tai,gerai,kad Juliete uždavė tokį klausimą;-)Tai manau visose prekybos centruose yra tokių dėžučių,tai reikės nebereikalingus elementus mesti ten;-)

    debesėlis

  4. 3

    negerai.. bet metam i bendra siuksliu deze.. maciau kad prekybos centruose yra dezes specialios, reikes gal pradet det atskirai ir isvest :)

    kristale

  5. 3

    Siaip tokie konteineriukai buna prekybos centruose ar buitines technikos parduotuvese.As renku i dezute,o kai prisipildo,vezu i konteineriuka;)

    rimrem

  6. 3

    Deja,metu į bendrą konteinerį,nes spec.konteinerio net nesu mačiusi....

    debesėlis

  7. 2

    kad tokiu dezuciu yra prekybos centruose tai jau senokai maciau, bet mums ju beveik nereikia, nes naudojam tik ikraunamus elementus. O seniau tai paprastas baterijas irgi i bendra maisiuka mesdavom, negeri buvom :))

    Agne

  8. 2

    taip renkame ir nesame kur pirke, kaip ir vaistus, nes reikia uzkirsti kelia tersalams, kurie sugrizta i ta pati vandeni, kuri geriame ir i ora, kuriuo kvepuojame.

    vinipukas

  9. 2

    na pas mus yra konteineris , tai kai jau prisiruosiam i kita miesto gala vaziuot butinai juo pasinaudojam:)

    erika1984

  10. 2

    pas mus prie namu PC IKI yra konteineriukas, bet deja dar neteko mesti ten:))) nes kazkaip mes pakraunamus naudojam

    vaida1983