• 9ats.

    vaiku psichologai,ar yra teke savo mazaji vesti?

    klausiu del to jog turiu labai nervuota vaika,pas ji nuotaiku svravimai dazni daznai verke,isterijas kelia,eina miegot verkdamas,naktim sapnuoja verke ir kelesi ryte verkdamas.

    almita2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Anonime- Su visa pagarba noriu pasakyti-kad ir kaip ji cia "ardesi", jums niekas nesuteikia teises taip netaktiskai komentuoti. Mano manymu, tai izeidzia. Jusu niekas "nekabina", nepristokit ir jus prie kitu.

    Whisper

  2. 2
  3. 1

    vest neteko.
    Bet Jūsų atveju, tikrai verta apsilankyti pas psichologą. Manau tai būtų ne vien vaikui , bet ir Jums pačiai į naudą

    Pabuciuok

  4. 1

    vadziau 3 metu, bet man mazesnes problemos buvo, tai ka sake, kuo daugiau bendrauti, uzsiimti, nerodyti per tv jokiu kinu saudymosi, mustiniu, vien tik tai kas ger ir grazu pateikti vaikui, ir istiesu susitvarkem:)

    vabaliuke

  5. 1

    as vedziau kai dukrai buvo 6metai per skyribas su vyru. Jums manau pas neuropotologa ispradziu reikes. Nueikit pas savo pediatra pasikalbekit, jinai viska paaiskins ir pasakis kur eiti

    Katia

  6. 1

    Aš manau, kad pasirodymas specialistui nepakenks niekada, o anonimas - bailys :)

    Ganešas

  7. 1

    Anonimai lieka anonimais... O del vaikiuko, nueikit i vaistine paprasykit kokiu raminamuju. Mano mazasis brolis irgi baisus isterikas buvo gal iki kokiu 13 metu. Mama pirkdavo kazkokius vaistukus ir vaikas silkinis pasidare, na o veliau visus tuos "ozius" isaugo :) Sekmes ir kantrybes

    Whisper

  8. 0
  9. 0

    reiktų pirma pačiai apsilankyti nes ardėsi besilaukdama.nieko čia blogo daug kam būna.pati nėjo vaiką nori nutempti.kas iš to jei pati nepasikeitė.

    Anonimas