• 7ats.

    Vaikas į užsienį, ar galėčiau savo vaikutį vežtis į užsienį, jei jis turi tėvo pavardę, o maniškė kitokia?

    Sveikos mamos. Gal kuri žinote, ar galėčiau savo vaikutį vežtis į užsienį, jei jis turi tėvo pavardę, o maniškė kitokia? Ar mums reikia gauti kokį nors leidimą iš tėvo, ar kažką tokio?

    GretukeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    man niekuomet nereikėjo

    safyra

  2. 1
  3. 1

    Ai, aš supratau, kad jūs norit su visam išsivežti vaiką, o ne tik atostogoms

    Ganešas

  4. 1
  5. 1

    Pries 5 metus keliavau su vaikais po ivairias salis.Mano pavarde buvo kitokia nei 2 vaiku.Tuomet prasydavo vaiko gimimo liudijimo.Dabar skrendame visur,niekas nereikalauja irodymu.Tiesiog vaikai yra su tavimi ir jie turi savo keliones pasus.(o pavardes kitos).Jei dvejoji,gali isimesti i lagamina salia vaiko paso ,jo gimimo liudijima.O tevo leidimo tikrai nereikia.Nebent sugalvotum issivezti vaika gyventi i uzsieni,tuomet reiktu paciai prisiregistruoti ir vaika priregistruoti.Tuomet reiktu tevoo leidimo,bet kelionese jokiu tevo leidimu nereikia.

    vilem

  6. 1

    taigi vežant vaiką į užsienį nereikai jokio tėvo leidimo,jei su mama važiuoja.pavardė ne bėda, juk asmens kodas jūsų pase toks pats kaip vaiko gimimo liudijime. pvz aš išsiskyrus su vyru ir savo mergautinę pavardę susigrąžinus,tai man ex vyro leidimo tikrai nereikia.

    Anonimas

  7. 1