• 13ats.

Atsakymai

  1. 3

    Mano bendradarbe ruke ir vaikas asmatikas,ar tai gerai?Perskaityk knyga "lengvas budas mesti rukyti",as pati meciau rukyt tos knygos pagalba.

    grirute

  2. 2

    valios ir dar karta valios

    ruta26

  3. 2

    Pažiūrėk, super paskaita, yra ir apie rūkymą:
    http://terapijatau.lt/v-zdanovas-alkoholis-narkotikai-tabakas/

    Visiems verta pažiūrėti.

    marcipana

  4. 2

    As taip pat rukiau, taciau kai suzinojau kad laukiuosi net mintis nekilo paimti cigarete... pagalvokit ka galit padaryti savo kudikeliui.....

    Star_blue

  5. 2
  6. 2

    sveika, zinau kaip tai yra sunku. as irgi lb sunkiai meciau rukyt, sakiau pradziai mazinsiu ir tada mesiu, bet paskui patebejau kad is to mazinimo nieko nesigauna. dvi dienas gal ir pavykdavo su keliom cigaretem prabut, bet paskui pastebedavau kad ir vel daugiau rukau. tuo labiau mano darbas yra gan eikvojantis mano nervus, tad tai atrode geriausia iseitis nusiraminti. kad tikrai laukiuosi suzinojau tik 15sav nuejusi pas gydytoja, o rukyt pagaliau pavyko save prisiverst mest tik kokioj 20sav. vis bandyk ir bandyk mazint, mest ir galiausiai turi pavykti, tam reikia tik daug uzsispirimo. man dabar 29sav ir as vis dar kai susinervuoju pirmiausiai pagalvoju kaip noreciau parukyt, bet tada giliai ikvepiu ir stengiuosi viska greiciau pamirst ir kolkas man tai veikia.

    Anonimas

  7. 2

    mano drauge taip ir nemete rukyt budama nescia ruke kaip visada, ir vaikas gyme sveikas, kaip daktare sake, geriau rukyt nei nervuotis kad negali parukyti, zinoma tai yra blogai na bet ka padarysi kai yra tokia situacija...

    Esta

  8. 2

    Tiesiog imi ir neberukai. O kiekviena karta, kai uzsimanai parukyti, pagalvoji, kad jei parukysi vaikutis gali gimti su ivairiais apsigimimais.
    Pati iki nestumo rukiau. Vos suzinojusi, kad laukiuosi meciau. Kiekviena karta, kai pagalvodavau apie cigaretes, tuo paciu pagalvodavau ir apie vaika, kuris nenusipelne, kad ji dar negimusi nuodyciau ir noras rukyti praeidavo savaime :)

    Isnykstanti

  9. 1

    Mano vaikinas ilgą laiką rūkė, kelis kartus bandė mesti, bet nesėkmingai.. Tačiau jis perskaitė kažkokią tai knygą apie rūkymą, ir po to jis metė rūkyti. Ta knygą jam padėjo pakeisti požiūrį į patį rūkymą, todėl tapo daug lengviau save kontroliuoti. Dabar jis neberūko daugiau negu du metus, ir jam nėra ir nebebuvo noro užsirūkyti. Manau pasigūglink, ar į kokį knygyną nueik, gal kur gausi tą knygą :) Svarbiasia, sugebėti ir norėti keisti savo mąstymą, nes viskas nuo to ir priklausys - mesi tu ar ne.

    Anonimas

  10. 1

    Vienintelė išeitis - mažinti kiekį ir jei norėsit, pavyks

    Ganešas