Atsakymai

  1. 4

    nea, musiskis ne rankinukas, megsta demesi begalo,bet ant ranku ilgai neisbuna,visur pats mauna lekia ,ir maziukas neperdaugiausiai noredavo ant ranku...

    Milana69

  2. 4

    nei pirmas vaikutis nei antras nebuvo rankinukai:))) aisku reikedavo panesioti, bet ir pati noredavau kol mazi ant rankyciu palaikyti.bet kad istisai kaip kiti leliukai buna ant ranku, tai manieji nebuvo:))

    ievutek

  3. 3

    oi mano tai dar koks rankinukas, visa diena ant ranku, miegoti nenori, niekas nedomina, loveleje neguli, nesiokle jau irgi nebepadeda, nebent vezime pamiega kai lauke buname arba masinoje, kai vaziuoju. tai kita karta taip pavargstu per visa diena, tai issisodinu i masina ir vezioju, kol pamiega siek tiek.vyriukas auga sunkus, taip sunku kita karta buna...laukiu kol prades sedeti, gal tada rasime kaip nors koki idomu uzsiemima, negu mamytes rankas...

    Benikiux

  4. 3

    Mano maziukas nera rankinukas, jis tik labai megsta demesi :))) nori labai kad su juo bendrautu kas, juokintu, zaistu :) per diena dabar labai mazai miega tik kokia valanda ar dvi. Tenka su maziuku buti :) kartais ir vienas pabuna, zaidzia su visokiais zaisliukais, labai megsta guleti ant pilvo, tik po kokio pusvalandzio atsibosta jam :)) buna taip, kad net valgyti kartais nepadarau, prabunu su maziuku, vyras is darbo gryzes pats daresi :)) gerai, kad taip buvo tik pora kartu :)
    Visi sako, kad jau labai geras ir ramus musu mazylis, bet kai daug zmoniu buna salia ji kalbina tai dziaugiasi jis ir buna ramus :) o siaip tai nevienisius yra, reikia daug demesio :)

    Erika_P

  5. 3

    http://www.mamanija.lt/klausimai/1092/kaip-atpratinti-vaika-nuo-ranku

    iirina

  6. 3

    labai jau nori ant ranku tik mes jai to malonumo naesuteikiame, bandom kazkaip uzimti, kad tik nereiktu nesioti. puikiai tave suprantu mano pazystamos mergaite irgi rankinukas, tai jau kaip pavarksta ir dar kiti negali panesioti tiktai pas mama ant ant ranku.

    mamyciuke

  7. 2

    kol buvo mazesnis,tai nuolat prasydavosi ant rankuciu,bet dbr viskas susitvarke

    ingrandr

  8. 2

    Mano vaikiukas toks 50 ant 50.Buna dienu kaip tycia,kad nuo ranku nenulipa.O dazniausiai,jis sedi sau ant kilimo ir zaidzia;)

    rimrem

  9. 2

    Sveikos, man daznai vakarais nugara susuka nuo to tampymo, nors ir ne sunki lelyte auga, ir nebuna istisai ant ranku. Nori labai, bet sukuosi is padeties - po kelias minutes ant zemes pasivarto, paskui kelias minutes kedutej "pasedi" ir pazaidzia, paskui jei pavyksta zaislais sudominti, dar ir savo lovelej siek tiek padrybso, paskui dedu i vezimeli ir po namus pavezioju - zodziu, sukuos kaip galiu, kad tik nesiot ilgai nereiktu:))) kazkuria diena, kai viskas tas buvo neidomu ir butinai ant ranku reikejo, nesyklej nesiojaus, tai sitos atrakcijos gal 20 minuciu uzteko, kol atsibodo. Bet mums jau 4 menesiukai, tai tikiuosi, kad bus lengviau, kai sedeti prades nes yra lab judri ir nori veiklos kuo daugiau. Smagu su mazyle visa diena zaisti, bet nuo to namai nesusitvarko ir pietus neissiverda:) Vyras gal ir suprastu, tik va didziajam tik 4 metukai, reikalauja demesio ne ka maziau:)

    linelis

  10. 2

    na galima sakyt kad musu lelius prie rankinuku.. nera taip kad jis istisai ant ranku, bet jam patinka kai ji pasupi, panesioji..

    kristale