• 11ats.

    Kaip pasijustumėte, jei komentaruose po straipsniais ar kokiuose nors forumuose pažintumėte savo vaiko žinutes, kuriose jis anonimiškai pasakoja apie šeimoje kylančias problemas ir neigiamai, gal net užgauliai, atsiliepia apie jus ar savo tėtį? Ką darytumėte tokiu atveju?

    Eve89Su vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pagalvociau,o gal tai tikrai tiesa, ir bandyciau keistis, kalbeciau su vaiku. juk vaiko lupomis kalba tiesa.

    Anonimas

  2. 1

    Isiskaityciau i tuos komentarus- gal tikrai kazka ne taip darau, na pati bandyciau gerinti santykius.

    Anonimas

  3. 1

    blogi jusciaus,reiktu kalbet kas per problema slypi

    mamulyte

  4. 1

    pasikalbeciau su vaiku,kas negerai ko jam truksta. ir beabejo pasijusciau nekaip.

    tuojmama

  5. 1

    Manau pasijusciau labai negerai... taciau bandyciau kalbetis su vaiku kur padarytos klaidos

    Star_blue

  6. 1

    Be to, parodyčiau vaikui tas žinutes, įrodyčiau jam ,kad tai jo darbas ir pasikalbėčiau su juo kodėl jis šitaip elgiasi, kodėl taip kalba neigiamai. Ar tai tikri jo jausmai ir žodžiai Pasakyčiau,kad man labai liūdna ir kad mane jis labai nuvylė..

    Pabuciuok

  7. 1

    Labai nusiminčiau. Manau automatiškai šeimos nariai,kad ir kas benutiktų turi instinktą vienas kitą ginti, o nesmerkti ir juo labiau pasakoti blogai..

    Pabuciuok

  8. 1

    bandyciau kalbeti su vaiku ir aiskintis situacija kas yra blogai, manau laikui begant po keleta geru pokalbiu viskas pasikeistu tik i geraja puse:)

    Esta

  9. 1

    Tikriausiai kiekvieni tėvai tokioje situacijoje jaustųsi negerai. Reiktų bendrauti su vaiku daugiau ir išsiaiškinti, kame bėda ir pabandyti tai išspręsti. O koks vaiko amžius?

    Ganešas

  10. 1

    Blogai, pasijausciau, kirminas viduj grauztu: kas, kur, kaip, kodel, kur klaida padariau. Bet idomu ir ar tai teisybe, kiek yra tame pagrindo.... Apsvarstyciau, su vyru apsitartume ir speju vaika pasisodine bandytume kalbet...

    reda83