Atsakymai

  1. 2

    Ne jokios baimes tikrai nejaustau.Ner bendros kalbos,ir valio.Veliava i rankas,ir pro duris kaip sakant.
    Pabaiga blogu santykiu,man reiksme turi tik viena, tai gera pradzia naujam gyvenimui.
    Man baimes ivarytu kur kas daugiau, per prievarta gyvenantis vyras kartu,tik del akiu (ale vaikais prisegtas) .O to prisegimu,realiai dar ilgus metus nuodytu, paslyjusios atmosferos santykiais namuose. Va,cia tai jau butu tragedija,ir beprasmiskais vejais paleisti gal but patys graziausi ir ramiausi metai, kai gali but nemaziau laiminga beidziaugdama motinyste ir vaikeliu.
    Tegul vyras laimingai gyvena savo gyvenima,nereikia jam to daryt trukdyti,jei seimai nesusitupejes.
    Nei ujamas,nei smerkiamas.
    Graziai issiskyrus,laimesi daug daugiau, ir vaikas jam nebus tavo ginklas juo manipuliuoti.Toks kelias daug greitesnis ir i vyro sirdi,kad vaikas bus pamiltas ir laimetas jo demesys,daug greiciau paskatina rupintis savo atzala, net per atstuma.Na o tokio zingsnio pats didziausias laimejimas,tai,kad pati nebusi smeiziama po skyribu,ar zeminama pries vaika kaip mama.
    ,

    Anonimas

  2. 2

    negalvojau kai pastojau apie tai,.tačiau teko tai patirti...ir tikrai geriau anksciau nei veliau

    Nojukas

  3. 2

    bijociau likt viena.bet jei tureciau bloga vyra tikrai negalvociau tik apie save o tik apie vaika kuris isvys pasauli.o kadangi turiu nebloga vyra.tai nenorečiau su juo skirtis.

    Anonimas

  4. 1

    As issikyriau su draugu,kai laukiaus,su mintim,kad auginsiu viena susitaikiau pakankamai lengvai.Geriau but vienai su vaiku ir laimingai,negu but su vyru ir nelaimingai.

    grirute

  5. 1

    lab diena is pirmos santuokos susilaukiau 2vaikuciu issiskyreme su juo.paskui atejo i mano gyvenima kitas zmogus gime ir vaikelis po kurio laiko prasidejo barniai nesutarimai su vaikais pastoviai viena esu visus rupescius sprendziu viena viska vienu zodziu viena jis isvyko i uzsieni dirbti likau viena su 3vaikais kas benutiktu jo zodziais tariant cia ne mano reikalas,tai veja salin mus tai vel sugryzta ir taip jau puse metu nebezinau ka daryti pavargau nuo vaiku nuo kasdieniu rupesciu nuo visko pavargau,o vaiko tevui niekas neidomu ka besakyciau niekas neidomu kad ir kaip beklausciau jam viskas atsiprasant ph...atsiussiu pinigu kiek reikia gvent bet zmogus nepagalvoja kad vienai viska sitverti yra begale labai sunku tiek fizizkai tiek emociskai.ka man daryt patarkite

    karolina19811

  6. 1

    Aciu Dievui, nera pagrindo tokiai baimei. Tikrai butu labai sunku, jei tektu likti vienai su sunumi, be vyro. Bet labai tikiuosi, kad tokiu dalyku musu seimai nenutiks.

    Yuki

  7. 1

    Jei taip būtų buvęs pirmasis vaikas, ir dar nežinočiau kas yra motinystė ir visa kitą - tada bijočiau.

    Pabuciuok

  8. 1

    na jis vistiek tevas tad vaikas teva tures, o del to, kad as likciau vienisa tai nelabai bijau.. kur kas labaiu bijau jeigu jis mirtu tada vaikas neturetu tevo o tai manau jau tikrai baisu... Dabar europoje ir kitur yra net websitai kur du zmones susipazista tik vaiko pradejimo ir auginimo tikslu.. t.y. jie nori turret vaiku, bet nenori sutuoktinio.. tad manau gyvent atskirai jau near taip blogai, vaika mes vistiek be galo mylim ir visad mylesim..o del vienas kito tai ka gali zinot..

    Anonimas

  9. 1

    Taip, kartais jauciu ta baime, bet kol santykiai su vyru puikus per daug nepanikuoju.

    Anonimas

  10. 1

    tikrai taip. viena, su vaiku, be pinigu - man cia kazkas tragisko... bet jei nutiktu tai nutiktu, isgyvenciau kazkaip.

    arcita