• 2ats.

    Jeigu per motinystes atostogas sededama namie su vaiku pasijutote "atbukusi" nuo visko - primirsote moketa uzsienio kalba, kazkokius darbinius igudzius, elementrius skaiciavimo gebejimus (nekalbu apie daugybos lentele), tam tikrus terminus, ju rasyba ir pan. - ar kazkaip bandete prisiminti, tobulinote igudzius vis dar budama namie? Kokiais budais?

    su siaubu pastebiu, kad nebemoku tam tikru zodziu rasybos,primirsau dalykus kuriuos studijuodama mokejau suskaiciuoti net per miegus, be saraso negaliu nueiti i parduotuve, nes neparsinesu elementariu einamu pirkiniu. tai ka gi dabar daryti???

    arcitaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kol kas nesijauciu atbukusi :) Gal tik del to, kad dabar nesame su vyru kartu, o as svetimoje salyje, cia kol kas draugu beveik neturiu, vietu irgi nelabai pazystu, aplink nieko idomaus nera, o transporto priemones pati jokios neturiu (nors ir nenoreciau tureti), tai del to siek tiek keistai jauciuosi, beveik niekur neiseidama is namu. O del tobulejimo, tai suprantu, kad dabar toks laikas, kai negaliu sau kazko labai daug leisti, nes vaikui reikia daug demesio. Bet ateityje jis lankys darzeli, taps savarankiskesnis, ir t.t., tada galesiu daugiau laiko skirti saves tobulinimui :)

    Yuki

  2. 2

    atminti"tobulinu"spresdama sudoku ar kokius sunkesnius kryziazodzius:-)

    ruta26