• 11ats.

    Mamos diena...Ypatinga diena metuose... Kokios emocijos jus užlieja šią dieną? :)

    Mamos diena, nuostabiausia diena pasaulyje... ♥ ♥ ♥ Mažomis pėdutėmis atbėga brangiausias sūnelis pasaulyje,savo mažytėse rankytės laikydamas didesnę už save nuostabią gėlę... ♥ Kaip gera būti mama ♥

    NojukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    uoj geros nuotaikos buvo :) mazylis dainele sudainavo ryte, paskui pietus su teciu pagamino :)) paruose abu stala :) o as tik drybsojau visa diena :)))

    kristale

  2. 2

    Tai tokia diena, uz kuria turime buti dekingos savo VAIKAMS :) Juk jei nebutu tu musu stebuklu, nebutu ir musu- Mamyciu dienos :)))

    AgnesDarija

  3. 2

    grazi svente,gavau gelyte sunaus daryta,labai dziaugiuosi dar eilerasti padeklamavo ,ir atsidekojau jam :)

    mamulyte

  4. 2

    Kazkaip nesureiksminu sios dienos, nes Lietuvoje Motinos diena viena diena, Taivane kita... Pvz. vyra tevo dienos proga pasveikinu nuo saves ir sunaus tada, kai Taivane yra tevo diena, o ne Lietuvoje. Ir, kadangi cia gyvenu, svenciu sventes pagal sios salies datas. Na tik neskaitant Naujuju Metu, bet svenciame visada ir kiniskus.

    Yuki

  5. 2

    kad kazkaip kazinau.... nieko labai ypatingo. pasveikinau mama ir tiek. vaikas dar per mazas kad sveikintu, bet is esmes gera buti mama :)

    arcita

  6. 1

    Vaiku neturiu, bet klausima atsakysiu irgi. Pati turiu mama, su ja ypatingai gera rysi turiu. Motinos dienos proga uzplusta vos vos liudesiukas, kad nepakankamai demesio mamai skiriu..

    Imbiere

  7. 1

    smagi diena buvo,maziukas padovanojo gelyte,darziuke darytus karolius is makaronu:-)

    ruta26

  8. 1

    smagi diena buvo:) ir todel kad namus puosia vaiko darzelyje padaryta atvirute,ir todel kad visa diena praleidome pas mociute kaime,pasveikinau savo mama,su kuria suartejome labai paskutiniu metu.

    sandritute

  9. 1

    Grazi svente, nors mano dukryte nelabai supranta dar, jei visos dienos vienodos kol kas.

    Anonimas

  10. 1