• 16ats.

    Baltas liezuviukas

    mano mazytes lb baltas liezuviukas,daktare israse tokius vaistus 4 kartus dienoj gerti ir tokiom dozem kad vaikas net ziaukciodavo,meciau as tuos vaistu ir bandziau valyti su saltalankiu aliejumi ir soda istirbdziusi vandenyje lyg sumazejo bet vistiek dar lb baltas,gal mamytes turi kokiu geresniu ideju kaip ji valyti :) is anksto dekoju

    DaivinaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tai pienlige or mums ji buvo, as daviau remuneliu arbatekes ir ant pirstuko uzsidejussvaru merliuka juo pavalidavau kai tik prikisdavau prie burnytes inai ji ciulbdavi ir i merliuka viskas nusivalydavo pakako vos keliu kartu ir burnyte svari. o tie vaistai ir mano draugei nepadejo irgi vaikas ziaukciodavo.

    mamyciuke

  2. 2

    jo jo, net nepagalvojau apie kieki - as saviskiui daviau, kai jam virs 2 metu buvo jau. Atsiprasau jei suklaidinau:) Siaip ar taip pabandyk ji, tikrai neblogas, tik kieki n kartu sumazink - gal uzteks su ausu krapstuku patepti kelis kart. Mums skyre ne nuo pienliges, bet kad lab daznai gerkle uzkildavo - tik issigydom ir vel sergam, liezuvis baltom apnasom pasidenges.

    linelis

  3. 1

    Manau, kaip mamyciuke rase butu geras budas jei pavyktu. Pavalyti su ramuneliu arbata, jei nebeliktu butu labai geras budas. O jei bus reikia manau jau gal ir vaistus naudoti, kad nebebutu baltas liezuviukas. Reikia pasitarti su gyd, gal ji dar ka veiksmingo patartu.

    Erika_P

  4. 1

    ir mes naudojom daktarin geli, labai jau geras vaistas:)

    blankinis

  5. 1

    Mes irgi naudojom Daktarin pienligei salinti. o kai paklausiau gydytojos apie sodos tirpala, tai sake, kad soda nera tokia veiksminga kaip tas gelis ir ji maziukui burnyte grauzia, dziovina. Seniau ja naudodavo, nes kitokiu vaistu nebuvo. Todel niekada sodos ir nenaudojau, o Daktarin tam ir yra sutvertas, butent vaikuciams.

    Agne

  6. 1

    yra paprastas liaudiskas budas- puse stiklines vandens ir maza arbatini sodos sauksteli istirpdyki siltame vandenuke , po to suvilgyk merliuka tame tirpale ,apsuk ji aplink savo pirsteli ir pavalyki vaikucio liezuviuka,procedurele pakartok kelis kartus per diena ir pienlige per 3 dieneles praeis .

    Idora

  7. 1

    Maniskiui gimus irgi buvo baltas liezuviukas.Irgi kazkokiu vaistuku daktaras buvo israses didelem dozem.Aisku taip "scyriai" negirdziau,bet baltumai dingo po keliu savaiciu.

    rimrem

  8. 1

    nu nesiulyciau jo tiek daug duoti bet zirnio dydzio laselis kasdien po pora kartu Daktarin- oral-gel labai padeda nes ir mums tie gydytoju visokie mirkaliukai nieko nepadejo o sitas Daktarinas is kart .sekmes

    Anonimas

  9. 1

    nu nesiulyciau jo tiek daug duoti bet zirnio dydzio laselis kasdien po pora kartu Daktarin- oral-gel labai padeda nes ir mums tie gydytoju visokie mirkaliukai nieko nepadejo o sitas Daktarinas is kart .sekmes

    Anonimas

  10. 1

    As manau tau pienlige.Mum taip pat buvo.Gydytojas israse taip pat vaistuku,kuriuos reikia naudoti keturis kartus dienoj.Taip pat turejau pastele Daktarin.Bet as jokiu budu tokiais kiekiais netepiau ir tuo labiau arbatiniais saukstais.Kazkaip man buvo baisu.As truputi pamirkydavau,paemus ausu krapstuka, i indeli arba sutepdavau pastele ir kokius tris kartus dienoj svelniai perbraukdavau su juo per mazylio liezuveli.Kiek patekdavo tiek,bet neuzilgo ir praejo viskas.

    geguziukas