Atsakymai

  1. 3

    Pirkau kosmodiska labai nepatenkinta likau.

    liena

  2. 2

    Pirkau treniruoklį,dabar sms į telefoną vos ne kas diena ateina su savo reklamomis.Taip esu patenkinta,prekė puiki,pristatė laiku,stovi,dulka,jokių problemų,pirksiu ir ateityje.

    emiliukas

  3. 2

    esu pirkus liekninamuosius sortus. rezultatas buvo puikus nuo ju :)

    samsung1992

  4. 2

    ei ei , pabuciuok, tu biski ramiau su tokiais issireiskimais :D as irgi pirkau ir ne karta, ir nesu kaimiete ar pensininke. o tu gal veziojai ir tau sirdi skaudejo, kad negali pati is ten nieko isigyti? todel cia stumi. kaimieciai tokiu dalyku neperka, nes tai kainuoja nemazus pinigus. ir tikrai ne visos prekes yra kinietiskos.

    Anonimas

  5. 2

    sveika. tikrai esu, ir tikrai užsisakinėsiu ateityje. esu labai patenkinta jų prekėmis.

    shirsyte

  6. 1

    Ne, bet pažįstamų nemažai bandė. Jei manot, kad reikia kažkokiso prekės, o ji ten yra, tai sakykitės. Kiti labai giria jų prekes

    Ganešas

  7. 1
  8. 1

    liena,jei netiko,buvot nepatenkinta,tai visada yra suteikta 14 dienu prekei grazinti. Galejot grazint

    Anonimas

  9. 1

    Buvom uzsisake 3 prekes is kuriu 2 prekes grazinom atgal nes visiskas sudas.

    Anonimas

  10. 1

    Tai kad Pabuciuok tiesa sako, tik gal per grubiai. Tos prekes gal ir nera visiskas slamstas, jos paprasciausiai yra nevertos tokios dideles kainos. Galima nusipirkti praktiskai ta pati, tik daug pigiau bet kur kitur. Tikrai geru prekiu taip reklamuoti nereikia, kaip jie tai daro. Kas bent kazkiek nusimano pardavimuose ir reklamoje, tikrai net neabejoja, kad tai yra tiesiog pigiu prekiu prastuminejimas.

    Anonimas