Atsakymai

  1. 1

    Būna būna taip. Na ką, pratinkit, sodinkit sodinkit ir atsisės juk, kitaip nebus. Bet reikia kantrybės čia :)

    Ganešas

  2. 1

    Manajai jau metai devyni menesiai, bet tas pats kas jums, kosmaras, atrodo niekada mes sauskelniu neatsikratysim:-(((((((( O kai mazesne buvo sededavo, tik dabar oziuotis pradejo.

    Anonimas

  3. 1

    Kai ateis laikas, atsises, nereik versti. Tiesa, galit pabandyt is karto i tualeta atlikt reikalus, gal ten labiau patiks.

    reda83

  4. 1

    Mes saviškį pasodiname su knyga. Rodome gyvūnų nuotraukas joje ir sakome, kad šuniukas sisioja, katytė irgi sisioja ir t.t. Tik taip sėdi ir kažką padaro, o šiaip, turiu pasakyti, kad prieš metus geriau ant puodo sėdėjo, negu dabar, matyt, neįdomu sėdėti.

    marcipana

  5. 1

    Jusu vaikui dar reiskia per anksti.

    marinaaa

  6. 1

    yra spec dangtis ant unitazo vaikiukams gal ten jam labiau patiktu :)

    Anonimas

  7. 1

    Manasis kai nenori sėstis ant puoduko aš jam pradedu dainuoti, kažkaip kitaip užimti vaiką ir tada laisvai pasodinu ant puoduko. O kad nesikeltų nuo puoduko nieko nepadaręs, tai duodu kokią reklamą pavartyti.

    Apela

  8. 0

    Palaukit ateis laikas ir pats atsises...As vis bandydavau dukryte sodint, tai ji nesesdavo, o kai pati noredavo atsisesdavo ir sededavo tik rezultatu is to nebudavo...I kelnytes dare 3men., nors ir aiskindavau, kad sisi reikia daryt i puoduka, o viena karta ji atsisedo ir pati pasisiojo, ir nuo to laiko daro i puoduka, as manau, kad reikia tik turet kantrybes...

    estrella181

  9. 0

    bandykit ant unitazo sodint savaja taip ir ismokiau pati atsisesdavau tada ja pasodindavau tai dabar patinka net bega pati, dar leidziu vandeni nuleist tai isvis laiminga :)

    alisija

  10. 0

    bandykit įvairiom gudrybėm,kažkuo sudominkit, daug kam taip būna.galų gale pati sėskit ir parodykit,kad nieko ten baisaus nėra,vistiek atrasit tinkamą varijantą.sėkmės ir kantrybės.

    Anonimas