• 9ats.

    Klausimas mamos turinčioms du vaikučius. Ar buvo taip,kad pirmagymį labiau mylėjote nei antrąjį vaiką? Ar vis tik ta meilė abiems vaikams būna vienoda?

    PabuciuokSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš tris turiu, natūralu, kad labiau myli mažesnį, kuris labiau priklausomas, ne toks savarankiškas. Gal tiesiog ta meilė kiekvienam kitokia. Juk didelio nemylėsi ir neniurkysi, nebučiuosi, kaip leliuko.

    marcipana

  2. 3

    turiu tik viena vaika,bet kolkas neisivaizduoju to jausmo kaip btu galima myleti skirtingai :)

    Anonimas

  3. 1

    Na nežinau,bet man nebuvo nė minties,kad kažkurį mylėti mažiau,o kažkurį daugiau,tikrai taip nėra,pas mus meilė paskirstyta tolygiai,tik gal vyresnioji labiau prie tėvelio prisirišus,o mažius prie manęs,bet meilė abiems vienoda,nebūna tetuko puse dienos,tai mes kuo puikiausiai bendraujam visi trys didžioji man padeda ir pasūpuoti ir pažaidžia su broliu kartu ir pasivaikščioti einame visi kartu,žinoma gal būt,tas dėmesys šiuo metu būna labiau skiriamas mažiukui,tačiau kai brolis miega,visą savo laiką ir sveikatą skiriu tik dičkei,todėl jokių problemų dėl to tikrai neturime. :))))

    Keituks

  4. 1

    turiu du vaikus, kazkaip nepasakyciau kad ta meile skirtinga, gal pirmagimi labiau lepinau, daugiau popinau, ko nepasakyciau apie antra...bet myliu jas abi tai tikrai vienodai...

    Lulu

  5. 1

    Labai patiko marcipanos atsakymas :) prajuokino :)))

    Pabuciuok

  6. 1

    kiek vaikų beturėčiau visus vienodai mylėčiau.

    mamytukas

  7. 0

    as tai abu vienodai myliu.aisku mazesniam tenka daugiau demesio skirt..

    skruzdux

  8. 0

    as vienodai skirstau, kai myluoju maziu ateina ir didesnis, na kagi lygiai taip pat ir ji pamiluoju,

    tikmama

  9. 0

    Ivairus zmones,ivairios situacijos.Netgi auginant ta vieninteli,ir sudejus didziausia meile i ji, tai negarantuoja,kad ateity su metais kad vaikas gali but ir priesu,ir santykiai tapt paslyje,ar net atsiribojama nuo gimdytoju.Na o du vaikai,kol jie kontroliuojuomi,mylimi dazniausiai po lygiai,kol pas kazkuris susirenka daugiau probleminiu ydu.Du nauji zmones,tai ir dvi visiskai skirtingos asmenybes, todel tokia pati meile abiems, is tiesu ne visai tiesa,kad lydi ir tevu jausmus.Taip galima teigti kitiems,ar net vaikams,kad nepaseti pavyduliavimo,bet saves,ir vaiko intuicijos neapgausi, o laikas vis vien atvers tikrasias kortas.

    Anonimas