• 11ats.

    sveikos mamos,norejau paklausti ar jusu stebukleliai mego laikyti galvyte pakreipta i viena puse? musu leliukui 5 svaites ir jis paguldytas ant pilvuko suka galvyte i kaire puse,klausem daktaro bet jis kolkas nieko blogo nedaro,gal jums buvo panasiai nutike,jai taip tai ka daret?dekuj is anksto :)

    mamyciukasssssJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    buvo ir mums taip..mes guldydavome i kita puse ir padedavome koki rysku daikta ,kad ziuretu i kita puse.viskas susitvarke

    nade

  2. 2

    Taip, ir del to turejom problemu, nes galvytes forma buvo pradejusi formuotis negrazi, t.y. netaisyklinga, todel ilga laika daviau vitamina D kasdien, guldydavau tik ant kito sono.

    Yuki

  3. 2

    Geriau, kad sukiotų į abi puses vienodai, taip daug geriau dėl vystymosi, todėl stenkitės nešioti, guldyti taip, kad būtų atsukta kita pusytė.
    Aš migdydavau vieną kartą ant vienos pusės, kitą kartą ant kitos ir išmoko taip ir nebuvo problemų dėl galvytės, tik po to tiesiai nelabai norėjo gulėt, bet dabar jau sukioja, kaip jai patinka ir galvytė gražios formos

    Ganešas

  4. 1

    Zaislus rodziau kitoj pusej.

    grirute

  5. 1

    Mano sunus irgi taip dare, tai as dedavau susukta stora marliuka jam prie galvytes, kad tiesiai butu, jeigu miegodavo ant nugaros. Tiesiog paremdavau.

    Vita_321

  6. 1

    butinai vartikite i visas puses kad poto galvos forma nesideformuotu.:) pas mus mergyte pastoviai uzmigdavo ant nugaros, nemegdavo vartitis, todel galvoje gale buvo duobute, kai pradejom ja vartiti duobute dingo:)

    Esta

  7. 1

    miegant ir budravimo metu,vis guldydavau i piresinga lovytes puse,kad sukiotu i visas puses

    ruta26

  8. 1

    jo, musu pupa visada sukdavo galvyte i desine puse, kai laikydavom stacia, kai ant nugarytes guledavo, ar ant pilvuko, prieidavom visada is kitos puses kad ziuretu i kaire puse, kad keisti, tai kazkiek padedavo, bet siaip tai paaugo ir pradejo sukiotis, todel nemanau, kad reiektu nerimauti, svarbu keiskit puses , prieikit ir paimkit vaika is kitos puses ir viskas. o siaip tai turetu isaugti.

    shirsyte

  9. 1

    mums irgi taip buvo, bet savaime pradejo poto pati kaitalioti puses, ir as padedavau.

    tuojmama

  10. 1

    mums 4menesiukai ir taip pat megsta labiau i viena puse galvyte pakreipt ir vartytis i viena puse.. todel vaziuojam pas neurologus bet turetu tai isaugti, greit sius mus masaziuku.

    Anonimas