• 12ats.

    Slapimo kvapas. Kaip panaikinti slapimo kvapa?

    sveikutes, pratinu mazyte ant puoduko ir kartais taip atsitinka kad nespejam ant puoduko. ir dabar jauciasi slapimo kvapas, ir nzn kaip ta kvapa panaikinti

    baliutavicKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kur jauciasi slapimo kvapas nesupratau?ant zemes pasysioja ar i lova..na grindis tai su ace reiktu plauti ir nebus jokio kvapo..siaip vaikuciu sysiukas nesmirda.

    nade

  2. 2

    T.y. reikia visu pirma slapima panaikinti, tada ir kvapo nebeliks.

    Yuki

  3. 2

    Na manau tik kazkoks skystas purskiklis pagelbes. Zinau kad kilimams buna spec purskalu nuo slapimo kvapo, bet ten kai naminiai gyvunai prisisioja. Bet kvapa efektyviai neutralizuoja, apie 18 lt kainuoja. O baldus tai su vanish putojanciu skalbikliu plauti, tas vietas, poto gerai nusausint kad demiu neliktu. As ploviau ciuzini, tai padejo. Irgi vaikui bedele buvo nutikus seniau :)

    kvapni_feja

  4. 1

    yra tam skirtos cheminės priemonės, tiek baldams tiek kiliminiai dangai.

    Lulu

  5. 1

    Jei ant kilimo ir baldu, tai isvalyti gerai specialiomis priemonemis, ar vezti kazkur, kad profesionaliai isvalytu, nes ne juokas cia, paskui dar kirminai visokie apsigyvens.......

    Yuki

  6. 1

    vanish gerai naikina kvapus ir demes, tikrai rekomenduoju :)

    arcita

  7. 1

    su vanishu patrinkite yra toks nuo demiu, nors pas mus ant kilimo demiu nebuna mes su juo plovem kaciuko slapima, tai tikrai padejo:)

    Esta

  8. 1

    Paprastas purskiklis/valiklis turetu padet, kaip koks vanish, ar kitoks isemejas...

    reda83

  9. 1
  10. 1

    o tai kur jis jauciasi ta prasme tarp drabuzeliu? tai aukstoje temperaturoje iskalbkite... ir jei turite galimybe kieme dziovinkite, kad prapustu ..

    SantaSantute