Atsakymai

  1. 6

    Isties,man jau ir pagailo Yuki :).Zmogus tiek cia buvo "nuteisiamas" uz savo nuomones turejima,jog jau dabar iskart po pasisakymu,puola ginti savo nuomone.Viskas gerai,Yuki,ko tu taip baiminiesi virtualines neigiamos nuomones.Kiekvienas mes esame individualus.Neprivalome visiem patikti...O i tema-isties,cia buvo konkretus klausimas -KADA pradejote mokinti?ne-AR mokinsite?...Tikrai butu malonu,jei is mamyciu nors siek tiek atsakymai butu tikslesni ...Kai kam tai gal labai aktualu.

    geguziukas

  2. 3

    maniskiam 2metai ir 2men beveik tai jis kartasi pats nueina ant puodo ir neseda sisiot o atsistoja i siena atsireme rankom ir sisioja=)

    Edi

  3. 2

    kazkam pasirodys keista,bet savo sunu mokinau i puoduka daryti atsistojus,pradejo daryti nuo 2m9men,o i tualeta visai nesenai pats pradejo prasytis,bet ir daro atsistojes,uz keliu savaiciu vaikui bus trys metai.Ejo su teciu karta i tualeta,parode kaip reikia kelnytes nusimauti,pasikelti dangti ir pasysioti,o paskui ir vandenuka nuleisti.
    Darzelyje daro atsisedes kaip ir visi vaikai,nes kitaip neleidzia.
    aisku ne i tema,bet manau normalu vyrui/berniukui sysioti atsistojus,juk pimpaliuka palaikai ir bega sysiukas i tualeta,nereikia nei sestis

    ruta26

  4. 2

    mums 1,5 tai kartais atsistojes sisioja,gal is tetes ir brolio mokinas nzn,bet neina pasodint :)

    mamulyte

  5. 2

    Isties,man taip pat idomu tai.Gal bus daugiau sia tema pasisakymu,patarimu,kada ir kaip mokinote.

    geguziukas

  6. 2

    As niekada nemokysiu, kaip sysioti atsistojus. Galit mane uz tai smerkti, bet tai mano pasirinkimas. Jei nores, pats ismoks. Jei i si mano pasisakya kazkas puls, as daugiau nieko sia tema neberasysiu :)

    Yuki

  7. 1

    Mano sūnui metai ir 9 mėn., visada daro ant puoduko pasodintas, bet kai buvom pas senelius, pasiprašė siusiuko, neturėjau ką daryti, pastačiau ant vonios krašto ir pasakiau, kad darytų. Ilgai spyriojosi, bet padarė. Patiko, dabar tenka ginčytis, ar sės ant puodo, ar darys atsistojęs.

    Frange

  8. 1

    Sisioti ismoke tetis vaika jam buvo 2 metai :)

    Anonimas

  9. 1

    mano sunus ismoko trieju metuku pamates kaip tetis sysioja,bet tik parode man jog moka ir jau vyras:) ir nebesysioja taip nes jam patogiau atsisedus ant kluozeto

    Anonimas

  10. 1

    nerodem mes jam to nzn is kur jis tai istrauke=)

    Edi