Atsakymai

  1. 3

    man zymus zmones tokie pat kaip ir mes nezymus,visi vadinami LT zvaigzdunai... kazkaip nera ipatyngo noro su kazkuo butent susipazinti...

    Milana69

  2. 2

    su lietuviu rasytoja zemaite, granausku ir siaip noreciau pabendrauti su daugeliu rasytoju.. o is uzsenieciu tai gal su Bredu Pitu:))))))))) Filipu Kirkorovu.:))))))))))))))))))))))))))))))))))

    mamyciuke

  3. 2

    O.. Erika 198, as tikriausiai is pirmo zmaugaus girdziu, kad Julija Roberts grazi, man ji irgi grazi, bet jeigu kam pasakau tai visi spjaudosi, idomu tai kad ji pati apie saves irgi nelaiko grazia.. bet jos trys vaikuciai tai labai nuostabus.. o siaip man teko dirbti kartu su Viliumi Puronu,(knygos nuo mamutu iki cepelinu ir kitu kuriniu autoriu) labai idomus zmogus

    gertruda

  4. 2

    as zaviuosi dziulija roberts, labai patinka jos vaidyba, man ji grazi kaip moteris, noreciau pazinti ja netik is televizijos ekranu:)

    erika1984

  5. 2

    Is lietuviu noreciau susipazinti ir nors trumpam pabendrauti su L.Donskiu ir A.Cekuoliu.Jauciu begaline pagarba zmonem su tokiu placiu gyvenime akiraciu.Idomus zmones.Ivairiapusiai.Nenuobodus.Siltos asmenybes.Didelis respect.
    Kazkada zavejausi A.Saboniu :),paauglystej.Tik nezinau labiau kaip krepsinio zvaigzde ar kaip vyru :)))
    Is uzsienio veikeju.Be galo zaviuosi S.Dali tapyba.Va su juo taip pat noreciau nors porai zodziu persimesti...Deja.Noreciau su tinklinio zvaigzde,na dabar jau kiek prigesusia,Agasis,nors pora partiju suzaisti,pamokeles,kad man pravestu :).Noreciau pabuti filmo aikstelej ir pastebeti bent,kaip aktorius Al Pacino taip sugeba sauniai isijausti i vaidyba.Dar ko gero,jei bent buciau nujautusi,ar bent jei kas butu zinoje,jog Michaelis Jacksonas turi tokiu problemu su sveikata,is vis gi kazkokios pagarbos jo uzsidegimui ir kurybai,nuejusi bent i viena gyvai koncerta.Na,atrodo "tik" tiek.:)))

    geguziukas

  6. 2

    As tai svajoju kokia holivudine zvaigzde inkognito pasikviest i lt, cia ju nepersekiotu niekas, sugAlvoti pramogu ir paprastai praleisti laika. Manau kad jie pavargsta nuo demesio, noreciau jiems pasiulyti poilsi nieko nereikalaudama

    juliete

  7. 1

    is gyvu su Galina Dauguvietyte,mane uzbure jos biografines knygos,o is mirusiu su rasytoja Jurga Ivanauskaite

    ruta26

  8. 1

    Norėčiau su Bžesku... Jis toks atrodo labai jau gyvenimą mylintis ir labai pasitikintis savimi..

    Jorkaile

  9. 1

    as tai su karalium mindaugu = ))) YDOMU BUTU MANAU = )))

    ervijota

  10. 1

    Su musu prezidente :) Nors ir nesu labai didele jos gerbeja, bet idomu butu is arti pabendrauti, kaip elgiasi ne politikoje, o paprastoje situacijoje.

    Indruke