• 14ats.

    Prasau patarkite

    Turiu maza sunu ir laukiuosi antr vaikelio. Kai gims antrasis kudikis sunui bus beveik du metukai. Ir dabar visai pasimeciau ir nezinau ka daryti su lovelemis!? Ar prkti dar viena standartine lovyte ar lopsiuka ar sunui pirkti jau paprasta lovyte o naujagimiui palikti sunaus? Ka patartumete?

    Star_blue1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As tai sunuj pirkciau

    liena

  2. 2

    Manau, geriausia, jei naujagimiui paliktumete sunaus lovyte, o sunui nupirktumete nauja, bet tokia, kokia jam patiktu, kad paskui nepavydetu ;)

    Yuki

  3. 2

    pirkciau vaikui atskira normalia lova o mazajam palikciau pirmo vaiko.. nemanau kad vaikas pavydetu jis dziuagtusi nauja lovyte

    Anonimas

  4. 2

    Manau,kad vyresnėliui nupirkčiau kitą, jau rimtą lovą, o mažąjam palikčiau brolio

    Pabuciuok

  5. 1

    Manau jau pats metas pirkti mažyliui normalią lovą, jei jis sutiktų gal net apsidžiaugtų? Leistumėte jam pačiam išsirinkti ;)

    safyra

  6. 1

    nupiekkciau didziajam lova, o lovyte palikciau ateinanciam leliukui

    tuojmama

  7. 1

    as manyciau viskas priklauso nuo vaikelio, jeigu tarkim jis miega neramiai, vartosi, atsistoja - tai pirksciau lopsi antrajam, nes normalioje loveleje pirmajam butu nesaugu. O jei miega ramiai - tada pirkciau normalia lova (aisku reiktu, kad vaikelis pats noretu savo lovyte atiduot).

    mano_dezute

  8. 1

    Mes pirkom sunui nauja o mazajam liks brolio . Maniskis buvo labai laimingas ir pats sake bus sita buoliui:-)

    wiktoriuke

  9. 1

    Pirkčiau berniukui naują, o lovelę palikčiau naujagimiui. Nebent ateitį mąstot apie dviaukštę lovelę, tada pirkčiau lopšį, o vėliau parduočiau abi loveles ir pirkčiau dviaukštę

    Ganešas

  10. 1

    as vyresniam pirkciau kita, o ta sunaus palikciau kitam leliukui:)

    Esta